• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Narvik
NAR

Sander Rønnild avgjorde mot Narvik

Skal man score sitt første mål i Get-Ligaen er det like greit å vente til en passende anledning, som Sander Rønnild gjorde mot Narvik. Stjernen måtte virkelig slite for seieren mot Narvik i Stjernehallen søndag ettermiddag. Det stod lenge både 0-1 og 1-1 på lystavla i Stjernehallen.

Med snaue fem minutter igjen av kampen skyter Sander ett håndleddskudd rett i krysset fra blålinja og sendte dermed Stjernen endelig i ledelsen mot Narvik. Rønnild har spilt 110 kamper i Stjernen-drakta, men ingen mål å vise til. Derfor var det ekstra stas at den sympatiske kraftbacken endelig fikk nyte følelsen av å score mål i Stjernen-drakta, og det på hjemmebane.

– Det er veldig gøy at Sander får avgjøre den kampen her. Han er en som trener bra, legger ned mange timer i å bli bedre, krever ikke de store overskriftene. Det er veldig fortjent at han kan gjøre et så viktig mål for oss, sa René Hansen til Stjernen.no etter kampen.

– Det var veldig morro ute på der i dag, alle kjørte på og kriget, så det var godt å få denne seieren, sa Sander Rønnild etter kampen. Om sitt første mål sa han følgende, – Jeg fikk pucken av en Mikalsen på blå og da er det egentlig bare å få pucken på mål så fort som mulig, og så gikk den inn. Det er alltid ledig i krysset, fleipet Sander med et smil om munnen.

Det var Narvik som mot spillets gang satt inn kampens første mål. En Narvik spiller snappet opp et feilpass fra Stjernen og satt fart mot Joel Rumpel i Stjernens mål. I et forsøk på å stoppe angrepet må en Stjernen backen ty til ulovlige midler og feller Niskakangas. Det ble dømt straffe, og Niskakangas setter pucken lekkert i krysset og Narvik leder 0-1 i Stjernehallen etter den første perioden.

Jonathan Hermansson utlignet Narviks ledelse etter snaue 34 minutter. Pucken var nesten i taket i Stjernehallen etter en redning av Narviks gode keeper Oscar Fröberg. «Jonte» stilte seg pent opp foran Narviks mål og styrte inn den dalende pucken. Etter to perioder stod det 1-1.

Sander Rønnild avgjorde kampen med sin 2-1 scoring i slutten av den tredje perioden. – Det var en sliteseier, og smaker desto deiligere. 40-16 i skudd så jeg synes vi gjør en solid bra match, men når det er 1-1 lenge så sniker det seg inn en følelse om at det har kan vi glippe. Men alt i alt synes jeg vi fortjener den seieren her, avsluttet René Hansen.

Dette var den siste kampen av to kampers utestengelse for Daniel Ciampini og Andrew O´Brien. Begge blir dermed å se i troppen i torsdagens kamp mot Lillehammer i Eidsiva Arena. Stjernen tok dermed 4 av 6 poeng uten vår poengkonge O´Brien og hærfører Ciampini.

Full kampstatistikk finner du her!