Borte
Narvik
NAR

Sander Rønnild avgjorde mot Narvik

Skal man score sitt første mål i Get-Ligaen er det like greit å vente til en passende anledning, som Sander Rønnild gjorde mot Narvik. Stjernen måtte virkelig slite for seieren mot Narvik i Stjernehallen søndag ettermiddag. Det stod lenge både 0-1 og 1-1 på lystavla i Stjernehallen.

Med snaue fem minutter igjen av kampen skyter Sander ett håndleddskudd rett i krysset fra blålinja og sendte dermed Stjernen endelig i ledelsen mot Narvik. Rønnild har spilt 110 kamper i Stjernen-drakta, men ingen mål å vise til. Derfor var det ekstra stas at den sympatiske kraftbacken endelig fikk nyte følelsen av å score mål i Stjernen-drakta, og det på hjemmebane.

– Det er veldig gøy at Sander får avgjøre den kampen her. Han er en som trener bra, legger ned mange timer i å bli bedre, krever ikke de store overskriftene. Det er veldig fortjent at han kan gjøre et så viktig mål for oss, sa René Hansen til Stjernen.no etter kampen.

– Det var veldig morro ute på der i dag, alle kjørte på og kriget, så det var godt å få denne seieren, sa Sander Rønnild etter kampen. Om sitt første mål sa han følgende, – Jeg fikk pucken av en Mikalsen på blå og da er det egentlig bare å få pucken på mål så fort som mulig, og så gikk den inn. Det er alltid ledig i krysset, fleipet Sander med et smil om munnen.

Det var Narvik som mot spillets gang satt inn kampens første mål. En Narvik spiller snappet opp et feilpass fra Stjernen og satt fart mot Joel Rumpel i Stjernens mål. I et forsøk på å stoppe angrepet må en Stjernen backen ty til ulovlige midler og feller Niskakangas. Det ble dømt straffe, og Niskakangas setter pucken lekkert i krysset og Narvik leder 0-1 i Stjernehallen etter den første perioden.

Jonathan Hermansson utlignet Narviks ledelse etter snaue 34 minutter. Pucken var nesten i taket i Stjernehallen etter en redning av Narviks gode keeper Oscar Fröberg. «Jonte» stilte seg pent opp foran Narviks mål og styrte inn den dalende pucken. Etter to perioder stod det 1-1.

Sander Rønnild avgjorde kampen med sin 2-1 scoring i slutten av den tredje perioden. – Det var en sliteseier, og smaker desto deiligere. 40-16 i skudd så jeg synes vi gjør en solid bra match, men når det er 1-1 lenge så sniker det seg inn en følelse om at det har kan vi glippe. Men alt i alt synes jeg vi fortjener den seieren her, avsluttet René Hansen.

Dette var den siste kampen av to kampers utestengelse for Daniel Ciampini og Andrew O´Brien. Begge blir dermed å se i troppen i torsdagens kamp mot Lillehammer i Eidsiva Arena. Stjernen tok dermed 4 av 6 poeng uten vår poengkonge O´Brien og hærfører Ciampini.