• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Stavanger
STA

Stavanger trakk det lengste strået

– I dag hadde vi fortjent å få med oss noe, sa René etter kampslutt. Stjernen-gutta startet kampen strålende og viste at de ville ta poeng i dagens kamp. Det ble en tett og jevn kamp, og Stjernen hang absolutt med på notene. De gikk ut i et forrykende tempo og spilte en god første periode. Stjernen skapte flest sjanser, men maktet ikke å sette pucken i mål. Skudd i den første perioden endte på 7-9.

Stjernen startet også den andre perioden hakket bedre enn Stavanger og etter 27:47 fyrte Andrew O´Brien av et skudd fra blålinja som Markus Mikalsen styrte inn bak Henrik Holm i Stavangers mål. Daniel Ciampini fikk også assist på målet. Drøye fire minutter senere var det en dropp i midtsonen og en litt svak markering ender med at Greg Mauldin kan servere Talge pucken som enkelt setter inn utligningen til 1-1. Etter 38 minutter snappet Vikingstad pucken bak Stjernens mål og spilte Ludvik Hoff fri foran Rumpel. Han rundet Rumpel og sendte Stavanger i ledelsen med 1-2. Lagene gikk til pause med en 1-2 ledelse til Stavanger. Skudd 13-8.

Den tredje perioden ble også en jevn affære, men perioden ender dessverre målløs. Stjernen fikk en mulighet til å spille i overtall da Trettenes fikk 2 min for tripping etter 56 minutter, men fikk ikke satt pucken i mål bak Holm. Stjernen tok ut keeper med drøye minuttet igjen av kampen for å jakte en utligning. Men sekunder Stjernen fikk en slashing utvisning etter å ha kriget på en løs puck foran Holm! Stavanger rir av det siste minuttet og tok med seg alle poengene tilbake til Stavanger.

– Jeg synes vi leverer en bra match totalt sett. Guttene jobber og sliter gjennom 60 minutter og vi har også sjanser nok til å kunne vinne, sa Andrew O’Brien til Fredrikstad Blad.

René Hansen var enig med O´Brien, – Jeg synes vi fortjente noe mer i dag. Vi jobber hardt, skaper mye, men får ikke betalt i form av poeng. Vi møter et velorganisert Oilers-lag som er vanskelige å møte.