• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Narvik
NAR
Borte
Stjernen
STJ

Før Narvik borte

Vi er inne i en tøff periode med to tette bortekamper. «Guttane» kom hjem sent torsdag kveld, de sov en kort stund, før turen gikk til Gardermoen i går.

En kjørestrekning på 1607,3 km ble fløyet, før en busstur på 57,3 km tok «guttane» inn til Narvik sentrum. Dersom man tar med de 136,2 km til Gardermoen og 436 km tur-retur Hamar på torsdag så er det ikke småtteri av kilometer som har blitt tilbakelagt i løpet av et døgn. 2236,8 km for å være helt nøyaktig.

Men nok om reiseavstander og reiser generelt. I dag er det en svært viktig kamp for Stjernen sin del. Narvik ligger sist på tabellen med sine 3 poeng. De spilte dobbeltoppgjør mot Lillehammer onsdag og torsdag og begge kampene endte med seier til Lillehammer. 1-4 og 5-6 ble resultatene. I det siste oppgjøret kjempet de seg tilbake i kampen etter å ha ligget under 0-5. Den avslutningen på kampen har nok gitt Narvik en god dose selvtillit og tro på at de kan slå «guttane» våre.

Vi trenger vi tre poeng for å henge med de andre lagene foran oss. Sparta og Manglerud har 16 poeng, Stavanger har 15 poeng og vi har 14. Andrew O`Brien og Magnus Eikrem Haugen var begge med nordover og begge meldes spilleklare til dagens kamp.

Frisk Asker - Sparta og Manglerud - Lillehammer er for øvrig utsatt grunnet en positiv covid-19 test på en Sparta-spiller.

Dette blir sesongens første møte med Narvik og begge lag har hatt store utskiftninger i troppene.

Statistikken blir derfor generelt for denne sesongen.

Poengkonge:
Stjernen: Thompson 6+6, Heier 6+6
Narvik: Salituro 4+5, Byrkjeland 2+7

Utvisninger:
Stjernen: Ponomarenko 32 min
Narvik: Mäkinen 43 min

Faceoffs:
Stjernen: Thompson 61,7%
Narvik: Söderquist 50%

Redningsprosent:
Stjernen: Hanneborg 91,3%
Narvik: Frøberg 91,4%