• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Stjernen tapte bataljen

(Stjernen – Vålerenga 2-4) Det ble som ventet en tøff batalje i Stjernehallen i kveld. Stjernen vartet opp med en pangstart og viste solid spill i begge ender av isparketten, men Vålerenga jobbet hardest og fikk betalt ved å kunne ta med seg alle tre poengene hjem til Oslo.

Hjemmelaget gikk hardt ut i den første perioden, og mange hadde vel knapt rukket å smake på verken kaffen eller vaffelen da Daniel Trnavsky er foran mål og setter en retur fra Vålerenga-målvakt Steffen Søberg i nota. Scoringen, servert av Arttu Niskakangas og James De Haas, ble også periodens eneste. En periode hvor Stjernen var offensive og trykket Oslo-laget bakover. Stjernen fikk også mulighet i fem mot tre i nesten halvannet minutt, men klarte ikke å overliste Søberg. Men med en ledelse til pause var det grunn til å være positiv inn mot de to neste periodene.

I andre periode hadde Vålerenga-trener Roy Johansen tatt grep og skiftet om på rekkene sine. Brått var «Enga» mer med, og jobbet seg inn i matchen. Utligningen kom ved Martin Røymark på pasning fra Sondre Olden og Tommi Taimi etter fire minutters spill. Tolv minutter senere tok bortelaget ledelsen 1-2 ved Tobias Lindström på pasning fra Sondre Olden og Martin Røymark. Målet kommer i overtallspill, mens Magnus Eikrem Haugen satt utvist for tripping. Det kunne fort blitt flere mål til Vålerenga, men målvakt Jørgen Hanneborg sto nærmest på hodet, og holdt hjemmelaget inne i kampen. En fortjent ledelse riktignok, men spillet bølget frem og tilbake. Stjernen hadde tunge angrep i offensiv sone, men uten marginer og med en god Søberg mellom stengene, så fikk man ikke skiva i mål.

Lufta gikk nok litt ut av Stjernen da Vålerenga økte til 3-1 tidlig i den siste perioden – Martin Røymark setter pucken i mål på pasning fra Sondre Olden og Tommi Taimi. Et lite håp ble tent når Jonathan Hermansson reduserer til 2-3 minuttet senere, servert av Alexander Reichenberg og Brett Thompson. Jørgen Hanneborg sto fortsatt på hodet mellom stengene, ble kåret til hjemmelagets bestemann i kveld, og holdt Stjernen inne i kampen. Fremover jobbet «guttæne» heroisk, men Vålerenga ville mest og punkterer til slutt kampen ved at Jonas Oppøyen setter 4-2 i tom kasse når Stjernen forsøkte seg med å spille seks mot fem med kun et par minutter igjen å spille.

Det var en jevn affære – en tett og fysisk kamp. Stjernen presser bortelaget bakover i store deler av kampen, men får ikke uttelling. Vålerenga ville mest, og vinner på viljen, i en match som kunne gått begge veier.

Full kampstatistikk finner du her!