• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Før kampen mot Manglerud Star

Stjernen avsluttet 2020 med å ta to seire og fem av seks mulige poeng mot erkerivalen Sparta i to tette og jevne kamper. I årets første kamp står Manglerud Star på motsatt blålinje i Stjernehallen.

De gulgrønne fra Oslo ligger på syvende plass på tabellen med 22 poeng. Stjernen ligger på plassen over, med 36 poeng, og har muligheten til å klatre forbi Lillehammer (38 poeng), i alle fall frem til lillehamringene møter Grüner i morgen.

Onsdag vant Stjernen 2-1 i Sparta Amfi, og sikret seier nummer to i romjulens Østfoldderby. Dette var også seier nummer seks på rad for «guttæne». I tur og orden har man vunnet mot Lillehammer (3-2), Grüner (6-3), Narvik (6-2), Vålerenga (8-1) og Sparta (3-2 og 2-1). Det var skikkelige sliteseire mot Sparta, men Stjernen viser styrke ved å ha tålmodighet, stole på sitt eget lag og sitt eget spill og bare fortsette å jobbe. Den styrken får man betalt for ved å vippe jevne kamper til ens fordel, spesielt hvis man ikke er helt venn med pucken den kvelden.

Manglerud Star på sin side har hatt det relativt tyngre de siste kampene. Til tross for en god sesong sett over ett, har man fire tap og en seier på de fem siste mot henholdsvis Lillehammer (1-5 og 1-6), Narvik (0-4), Grüner (2-3 og 5-3). Like fullt så skal man ikke undervurdere Manglerud – de har en landslagskeeper mellom stengene og nok offensiv kraft til å kunne avgjøre kamper. Dessuten er de blant lagene i ligaen som spiller mest størst energi, en av deres store styrker er å rive i filler motstanderens spill ved å være på dem til enhver tid.

Så Stjernen må opprettholde sitt fine spill, harde arbeid og positive innstilling, hvis poengene skal være igjen i Fredrikstad. Man må definitivt ikke undervurdere Manglerud Star, da er det veldig fort gjort at MS får kampen inn i sitt spor – et spor det kan være vanskelig å komme ut av igjen. Så vær skjerpet, «guttær», så øker vi rekken til syv!

Statistikk fra forrige møte mellom lagene:
Poengkongen:
Stjernen: 5 spillere med 1 poeng hver
Manglerud Star: Mats Trygg 0 + 2 / Jesper Öhrvall 0 + 2

Utvisninger:
Stjernen: Maksims Ponomarenko 12 minutter
Manglerud Star: 5 spillere med 2 minutter hver

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 92,9%
Manglerud Star: Lars Haugen 88,5%

Totalt for sesongen:
Poengkongen:
Stjernen: Timothy McGauley 11 + 21
Manglerud Star: Robin Haglund Mathisen 13 + 8

Utvisninger:
Stjernen: Brett Thompson 69 minutter
Manglerud Star: Håkon Nilsen 56 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 25,7%
Manglerud Star: 14,6%

Undertallspill:
Stjernen: 78,2%
Manglerud Star: 80,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 91% / Preben Arntsen 89,5%
Manglerud Star: Lars Haugen 89,2% / Ole Morten Furseth 87,9%

Følg vår Livestudio-sending på Stjernen Hockey sin Facebook side. Vi starter sendingen 30 min. før kampstart med "Før kampen" og fortsetter med "1 pause", "2 pause" og "Etter kampen". Her vil det bli gjester i studio og gjennomgang av kampen.

Kampen ser du på TV2 Sumo!