• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen : Frisk Asker - Stjernen

Det er klart for en ny treningskamp mot Frisk Asker. Forrige oppgjør endte med 6-1 seier til Askerlaget og guttane vil inn å revansjere seg.

Importene våre har endelig kommet seg på is og det er knyttet stor spenning til hva de kan bidra med både på og utenfor isen. Etter ti dager i karantene og noen få økter på is tar man ikke unødvendige sjanser i forhold til skader. Dette medfører at det kun er Brett Thompson av importene som går på is i dagens treningskamp. Det har vært trøbbel med istid i Canada siden flere av hallene har vært stengt. Det betyr at ikke alle er i rute enda, men det nærmer seg for hver dag som går. Brett følte selv at han ville være best tjent med å spille kampen så derfor debuterer han i dag. Vi skal ikke skru forventningene til himmels, men vi gleder oss til å se han i den røde drakta.

Stjernen har vunnet to og tapt en treningskamp så langt. Som nevnt tidligere tapte vi forrige oppgjør mot Frisk med 6-1, men resultatet gjenspeilte ikke alt som skjedde på isen. De to første periodene var jevnspilt, men enkle feil i egen sone gjorde at resultatet ble som det ble.

Comet og Manglerud Star har blitt beseiret med henholdsvis 3-0 og 3-1. Begge disse kampene ble spilt på borteis. Det har blitt mye istid på resten av stallen og laget er i utvikling. Jørgen Hanneborg har stått de to siste kampene og i morgen er det Preben Arntsen sin tur til å vokte buret.

Ponomarenko er foreløpig toppscorer med to mål så langt og Andres Heier har flest assist med sine tre. Vi har hatt seks forskjellige målscorere bak de syv puckene vi har sendt i nettet.

Se Lasse Fjeldstad snakke litt om forrige møte mellom lagene, de nye spillerne, treningshverdagen og hvilke spillere som er tilgjengelige i intervjuet under.