• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 5 September Sept
Tirsdag Tir 7 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Manglerud Star

Etter fire strake seire, måtte Stjernen til slutt gi tapt mot et revansjesugent Stavanger Oilers i Stjernehallen sist torsdag. Arttu Niskakangas scoret Stjernens eneste mål i en kamp som lenge lå og vippet, men siddisene stakk til slutt av med alle poengene.

Men det er ingen tid til å hvile på laubærene for Fredrikstads røde iskrigere. Allerede denne lørdagen setter Stjernen kursen mot Oslo og Manglerud, til en ny bortekamp mot Manglerud Star. Stjernen har så langt denne sesongen hatt et godt grep på de gule og grønne fra hovedstadens østkant, med to seire i sesongoppkjøringen (6-2 og 4-0). Men kampen er på ingen måte vunnet på forhånd – årets Fjordkraft-liga har alt bevist at alle oppgjør kan bli tøffe og jevne.

Dog har Manglerud hatt en noe ustø start på årets sesong. Etter fem spilte kamper sitter hovedtrener Corey Neilson og hans menn igjen med en seier og fire tap. Seieren kom allerede i første seriekamp hvor Manglerud beseiret Lillehammer med 5-4 på overtid. Deretter har det blitt tap mot Stavanger Oilers (0-6), Frisk Asker (3-6), Storhamar (3-4) og Grüner (1-2).

Stjernen på sin side har hatt en mer lysere start på sesongen med fire seire og ett tap på de første fem kampene. Anders Olsson og hans menn har i tur og orden beseiret Vålerenga (3- 1), Sparta (3-2), Ringerike (3-2) og Lillehammer (3-2) før man altså måtte gi tapt mot Stavanger Oilers (1-2). Sistnevnte tap kom altså etter en kamp som legge lå og vippet, så Stjernen var fullt på høyde med siddisene, og det var kun marginer som avgjorde.

Nå ser man fremover mot nye muligheter for poeng, og første mulighet kommer altså i Manglerudhallen i ettermiddag. Selv om Manglerud Star har hatt en noe ustø start på sesongen, så er det overhodet ingen grunn til å undervurdere dem. Det finnes mye kvalitet, talent og rutine hos de gule og grønne, så Stjernen er nødt for å nullstille seg etter forrige kamp og ta plass «på kontoret» skal tre poeng bli med bussen hjem til Fredrikstad.

Austin Cangelosi og Philip Hansen er tilbake i troppen, mens Jonathan Asbjørnsen fortsatt sliter med en liten skade. Jørgen Hanneborg hviler denne kampen. Det gir muligheten for Preben Rabben Arntsen å vise seg fram mellom stengene. Følge med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.