• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Stavanger Oilers

Stjernen vartet opp med festaften sist torsdag med å vinne hele 8-3 mot daværende tabelltoer Lillehammer. Klubben arrangerte gratiskamp hvor byens næringsliv stilte opp i fullt monn, og et særdeles entusiastisk publikum viste sin støtte med cirka 2000 tilskuere på tribunen. I dag er våre røde helter i Stavanger og DNB Arena hvor Oilers venter i en spennende bortekamp.

Siddisene har vist god form hittil denne sesongen, og etter overtidsseieren mot Grüner i forrige runde klatret Oilers opp til tredjeplass på tabellen, syv poeng bak Stjernen. Oilers er de eneste, i tillegg til Vålerenga, som har vunnet mot våre gutter denne sesongen. En knepen seier (2-1) gjorde at de tok tre poeng sist de gjestet Stjernehallen. Vunnet har de også gjort mot Manglerud, Ringerike, Lillehammer og Storhamar, i tillegg til to ganske tette oppgjør mot Grüner. Vålerenga og Frisk Asker er blant klubbene som har tatt poeng fra Oilers så langt. I poengligaen må man ned på 12.plass for å finne de første Oilers-spillerne i Christoffer Karlsen (6 + 8) og Jarrett Burton (6 + 8) med 14 poeng hver. Dan Kissel er neste på listen, helt nede på 17.plass med 13 poeng (7 + 6).

Stjernen vartet som nevnt opp med storspill mot Lillehammer i forrige runde, vant til slutt 8- 3 og befestet sin posisjon på toppen av tabellen. Før lørdagens kamp mot Stavanger Oilers er de røde seks poeng foran Sparta og syv poeng foran Oilers og Lillehammer. Kun kveldens motstander samt Vålerenga har maktet å ta poeng fra Stjernen denne sesongen, mens blant annet Sparta, Storhamar, Frisk Asker og Ringerike har måttet gi tapt. Byens iskrigere har denne sesongen fremstått som et virkelig sammensveiset lag med en enorm lagmoral, tålmodighet og fullstendig tro på sitt eget spill. Ved å følge den oppskriften som en rød tråd, så har også resultatene kommet jevnt og trutt. Denne filosofien har guttæne også tatt med seg til Rogaland, og det er gode muligheter for at tre poeng blir med tilbake over fjellet til plankeby’n!

Magnus Eikrem Haugen er ikke med til Stavanger! Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 19 poeng (9 + 10)
Stavanger Oilers: Christoffer Karlsen og Jarrett Burton 14 poeng (6 + 8) hver

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis og Mikael Mikalsen 41 minutter hver
Stavanger Oilers: Andreas Klavestad 33 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 18%
Stavanger: 31,4%

Undertallspill:
Stjernen: 81,6%
Stavanger: 85,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 93,3% / Preben Rabben Arntsen 85,2%
Stavanger: Joona Partanen 89% / Henrik Holm 88,8%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.