• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Tirsdag Tir 11 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Tirsdag Tir 1 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Søndag Søn 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Før kampen mot Manglerud Star

I kveld er nok Stjernen ivrige etter å komme seg tilbake på vinnersporet når Manglerud Star gjester Stjernehallen. Hockeyfeberen herjer i Fredrikstad, og det er nye muligheter for å ta nye tre poeng og befeste posisjonen på toppen av tabellen foran et entusiastisk hjemmepublikum!

Sist lørdag reiste Stjernen til Stavanger for å møte Oilers i DNB Arena. Det var siddisene som tok ledelsen i midtperioden etter en målløs første periode, men Stjernen kjempet seg tilbake i kampen og utlignet til 2-2. Guttæne gjorde en god bortekamp på vestlandet, men tapte til slutt 2-4. Så det vil være et revansjesugent Stjernen som entrer isen i kveld mot Manglerud Star.

Manglerud har hatt en tung innledning på årets sesong med kun en seier på overtid og tretten tap på de første fjorten kampene. Seieren kom allerede i første runde, da Joachim Hermansen avgjorde på overtid hjemme mot Lillehammer. Siden har det blitt tretten strake tap, og før forrige runde kom nyheten om at trener Corey Neilson hadde trukket seg av familiære årsaker. Mot Stjernen blir det et kjent fjes som vil lede Oslo-laget, Knut Jørgen Stubdal er nylig ansatt som Manglerud Stars nye hovedtrener.

Mens man finner Manglerud Star på bunnen av tabellen, så finner man kveldens hjemmelag på toppen. Stjernen har hatt en langt lysere innledning på årets sesong, og har kun tre tap og elleve seire på sine første fjorten kamper. Vålerenga og Stavanger Oilers er de eneste som hittil har beseiret våre røde helter, mens alle de andre lagene har måttet avgi poeng. Man har vunnet mot Vålerenga, to ganger mot erkerivalen Sparta og tatt sterke seire mot Storhamar og Frisk Asker. Kveldens motstander Manglerud Star har Stjernen møtt en gang tidligere denne sesongen, hvor guttæne stakk av med alle poengene etter å ha vunnet 6-1 i Manglerudhallen.

Selv om kveldens kamp er topp mot bunn, og Stjernen nok er ivrige etter å vise at lørdagens tap bare var et lite blaff, så skal man vokte seg for å undervurdere Manglerud. De har flere ganger vist seg å være et guffent lag å møte, som alltid gir 100% i hver duell. Våre røde helter skal være gode nok til å vinne og ta tre poeng, men det gjelder å være skjerpet og ikke la MS få kampen inn i sitt spor.

Jonathan Asbjørnsen er ute med en 3-kampers karantene og er dermed ikke med i dagens tropp. Jørgen Hanneborg hviler denne kampen og Preben Rabben Arntsen er klar mellom stengene. Martin Sjøvold hentes opp fra U20-laget som keeper backup keeper. Magnus Eikrem Haugen er tilbake i troppen. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2021/22:

Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 20 poeng (9 + 11)
Manglerud Star: Robin Olsen-Syversen 9 poeng (2 + 7)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis og Mikael Mikalsen 41 minutter hver
Manglerud Star: Steffen Thoresen 20 minutter

Overtall:
Stjernen: 16,7%
Manglerud Star: 14,5%

Undertall:
Stjernen: 78,4%
Manglerud Star: 77,8%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 93% / Preben Rabben Arntsen 85,2%
Manglerud Star: Ole Morten Furseth 88,2% / Lars Haugen 86,4

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på våre Facebooksider før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.