• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Storhamar

I dag reiser Stjernen til Hamar for å møte tabellnabo Storhamar. Sist lagene møttes i Stjernehallen vant våre røde helter 5-2 i en kamp hvor Stjernen spilte solid foran et entusiastisk hjemmepublikum. Det kan bli tøffere mot hamarsingene på borteis, men Stjernen har vist moral og vinnervilje gjennom hele sesongen, så det er utvilsomt gode muligheter for at tre poeng blir med bussen hjem til Fredrikstad.

Det ble en heller tam affære mot Manglerud Star sist torsdag, en kamp Stjernen avgjorde i midtperioden og til slutt vant med 3-1. Men som Filip Gunnarsson uttalte til Fredriksstad Blad etter kampen; «Vi kan ikke spille drømmehockey hver gang». Noen ganger er poengene det viktigste. Likevel er det nok et motivert Stjernen-lag som setter seg på bussen i retning Hedmarken – et lag som nekter å gi seg, et lag som kan spille drømmehockey, et lag som topper tabellen.

Denne lørdagens motstander Storhamar innehar for øyeblikket andreplassen på tabellen i årets Fjordkraft-liga. Anders Gjøses menn har ni seire og seks tap etter femten spilte kamper. Sist torsdag var de ute i en jevn batalje borte mot Grüner, men vant til slutt 2-1. Hamarsingene har vist at de kan vinne mot alle lag i ligaen, men har også blant annet et tap hjemme mot Ringerike bak seg. Storhamar har slitt med store skadeutfordringer denne sesongen, og det er usikkert om de vil mønstre et fullt mannskap når Stjernen kommer på besøk. Poengmessig har de to spillere blant de seks beste i ligaen – Patrick Thoresen topper poengligaen med 23 poeng (11 + 12), mens Rasmus Ahlholm følger på en sjetteplass med 19 poeng (4 + 15).

Stjernen topper som kjent tabellen etter femten spilte kamper. Våre røde iskrigere har tolv seire og tre tap. Vålerenga og Stavanger Oilers har beseiret Stjernen, mens man har tatt sterke seire mot Sparta, Lillehammer, Frisk Asker og mot kveldens motstander Storhamar. Med tålmodighet og tro på eget spill har Stjernen spilt drømmehockey ved opptil flere anledninger denne sesongen, og hovedtrener Anders Olssons menn har alle muligheter til å skape en magisk aften for de som vil følge kampen enten fra sofaen eller fra tribuneplass. I poengligaen har Stjernen to spillere blant de seks beste – Patrick Newell med 21 poeng (9 + 12) og Tyler Coulter med 20 poeng (8 + 12). Kikker man blant de ti beste, så er også Riley Brace med på en tiendeplass med 17 poeng (6 + 11). Sammen med Frisk Asker og Storhamar, er Stjernen et av lagene som har gjort flest mål så langt i sesongen, men de røde er også blant de gjerrigste defensivt.

Jonathan Asbjørnsen soner karantene og er ikke med i dagens tropp. Jørgen Hanneborg er tilbake i troppen. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2021/22:

Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 21 poeng (9 + 12)
Storhamar: Patrick Thoresen 23 poeng (11 + 12)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 43 minutter
Storhamar: Patrick Elvsveen 29 minutter

Overtall:
Stjernen: 16,1%
Storhamar: 23,2%

Undertall:
Stjernen: 78,8%
Storhamar: 80%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 93% / Preben Rabben Arntsen 88,6%
Storhamar: Viktor Kokman 87% / Mathias Arnkværn 80% / Markus Stensrud 94%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.