• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Frisk Asker
FRI

Før kampen mot Frisk Asker

Det blir en skikkelig sportslørdag i plankebyen i dag. FFK møter Aalesund på stadion før det blir gratis buss til Stjernehallen hvor Stjernen møter Frisk Asker. Byens iskrigere er på toppen av tabellen og spiller med selvtillit, glede og det rød-hvite hjertet godt plantet utapå drakta. Ta med de rundt deg på tribunen på stadion og bli med på hockeyfest i Stjernehallen!

Stjernen møtte et hardtkjempende Grüner sist torsdag, men tok en fortjent seier med 6-1 etter man skrudde opp tempoet og bød samtidig på noen lekre scoringer signert blant annet Arttu Niskakangas. Kransekaken ble kronet ved at backkjempen Magnus Eikrem Haugen signerte ny kontrakt etter kampslutt.

Kveldens motstander Frisk Asker innehar for øyeblikket sjetteplassen i årets Fjordkraft-liga med ti seire og syv tap på de sytten første kampene. Askerbøringene kommer fra en seier etter straffeslag borte mot Lillehammer, og har slitt med en skadeplaget tropp gjennom hele sesongen. Blant annet antas det at deres solide målvakt Nicklas Dahlberg kan være ute med skade frem til juletider. Likevel har de hele tre spillere blant topp ti i poengligaen. David Morley deler annenplassen med vår egen Patrick Newell med 25 poeng (10 + 15) og Viktor Granholm, som nylig ble kåret til månedens spiller, følger på tredjeplass med 24 poeng (13 + 11). Den tredje friskusen på lista er Jacob Lagacè på en syvendeplass med 21 poeng (6 + 15). Tross skadeproblemer, har Frisk Asker produsert en del målpoeng som Stjernen må være obs på.

Stjernen innehar fortsatt førsteplassen på tabellen, og har kun tre tap på de sytten første kampene. Fjorten kamper hittil har altså endt med seier, inkludert borte mot kveldens motstander i Askerhallen. Stjernen gikk seirende ut med 2-1 etter scoringer fra Patrick Newell og Tyler Coulter i den kampens midtperiode. Hos de røde har sankingen av målpoeng spredd seg litt mer utover i laget, slik at for å finne de tre beste poengplukkerne så må man utvide listen fra ti til seksten. Patrick Newell er, som nevnt, nummer to med 25 poeng (11 + 14), Tyler Coulter innehar åttendeplassen med 20 poeng (8 + 12) og Riley Brace er nummer seksten med 17 poeng (6 + 11). Hos Stjernen har alle fire rekkene produsert godt offensivt, og jobbet bra defensivt. Man fremstår som et lag – et lag med selvtillit og hjerte, som jobber for hverandre og bærer drakta med stolthet. Noe Stjernen nok ønsker å vise frem i kveldens kamp som har alle forutsetninger for å få en fantastisk ramme rundt seg.

Husk gratis buss fra Fredrikstad stadion rett etter kampslutt! Første avgang rett etter fotballkampen fra busslomma utenfor stadion ved COWI, før bussen returnerer og henter flere ved Sparebank1.

Jonathan Asbjørnsen er tilbake i troppen etter karantene. Jonathan Hafsmoe fikk en skade i kampen mot Grüner og er ikke med i dagens tropp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 25 poeng (11 + 14)
Frisk Asker: David Morley 25 poeng (10 + 15)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 43 minutter
Frisk Asker: Mikkel Christiansen 52 minutter

Overtall:
Stjernen: 17,7%
Frisk Asker: 27,9%

Undertall:
Stjernen: 78,9%
Frisk Asker: 69,6%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 93,2% / Preben Arntsen 88,6%
Frisk Asker: Nicklas Dahlberg 87,9% / Henrik Fayen-Vestavik 94,2%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på våre Facebooksider før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 17:30.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.