• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Grüner
GRU

Før kampen mot Grüner

I kveld er det duket for en ny hjemmekamp i Fjordkraft-ligaen. Grüner gjester Stjernehallen, og våre røde helter vil gi alt for å øke forspranget på toppen av tabellen. Her er det bare å gripe fatt i det røde og hvite skjerfet samt kompisen, naboen og bestemor så fyller vi hallen på nytt!

Stjernen leverte en kruttsterk prestasjon på Hamar sist lørdag hvor Austin Cangelosi, Patrick Newell og Jonathan Hafsmoe var målgjørere. Hamarsingene presset på mot slutten, men kampen endte 3-2 til Stjernen og alle poengene ble med hjem til Fredrikstad. Stjernen viser igjen en tålmodighet og stor tro på eget spill, som gir resultater.

Kveldens motstander fra fasjonable Grünerløkka har hatt en litt tøffere sesong enn Storhamar, og innehar for øyeblikket niendeplassen, fire poeng bak Ringerike på åttendeplass som kvalifiserer til sluttspillet. Tre seire og tretten tap er fasiten etter seksten spilte kamper. Lillehammer og Manglerud Star har måttet avgi poeng til gutta fra løkka, men Grüner har spilt solide kamper mot både Stavanger Oilers, Sparta og Storhamar selv om det har endt med tap til slutt. Deres franske målvakt Quentin Papillon har skapt god trygghet bakerst, som kanskje har gitt spillerne litt mer selvtillit enn hvordan det har vært i tidligere sesonger. Grüners beste poengplukkere er Gustaf Berling med 11 poeng (6+5), den ferske landslagsspilleren Petter Birkheim Andersen med 9 poeng (3 + 6) og Marius Carho Hansen med 8 poeng (2 + 6). I tillegg til Papillon, er dette spillere Stjernen må være oppmerksomme på.

Etter seieren mot Storhamar sist lørdag befinner Stjernen seg på førsteplass, fem poeng foran Stavanger Oilers og åtte poeng foran Storhamar på henholdsvis andre- og tredjeplass. På de seksten første kampene har plankebyens iskrigere tretten seire og tre tap bak seg. Stavanger Oilers og Vålerenga er de eneste som har kunnet notere seier mot Stjernen denne sesongen, ellers har det blitt seire mot samtlige andre lag – inkludert to skalper mot erkerival Sparta. Stjernen spiller med selvtillit, mye tålmodighet og en stor tro på sitt eget spill – kombinert med en spillergruppe med mye samhold, så har det gitt gode resultater, tabelledelse og hockeyfeber i Fredrikstad. Stjernen har to spillere blant de ti beste i poengligaen – Patrick Newell innehar fjerdeplassen med 23 poeng (10 + 13), Tyler Coulter følger på en syvendeplass med 20 poeng (8 + 12). Nestemann på listen er Riley Brace på en fjortende plass med 17 poeng (6 + 11). Men hele laget har utvilsomt vist at alle spillerne og alle rekkene kan briljere og gjøre poeng, inkludert flere «TV-redninger» fra målvaktene Jørgen Hanneborg og Preben Rabben Arntsen. Grüner må på ingen måte undervurderes, men fortsetter Stjernen i samme spor, så er det absolutt gode muligheter for hjemmeseier og tre nye poeng.

Jonathan Asbjørnsen har en kamp karantene igjen og er dermed ikke med i dagens tropp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2021/22

Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 23 poeng (10 + 13)
Grüner: Gustaf Berling 11 poeng (6 + 5)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 43 minutter
Grüner: Tobias Skuterud 16 minutter

Overtall:
Stjernen: 16,9%
Grüner: 13,8%

Undertall:
Stjernen: 78,2%
Grüner: 69,2%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 93% / Preben Rabben Arntsen 88,6%
Grüner: Quentin Papillon 90,2%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på våre Facebooksider før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.