• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Ringerike
RIN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Ringerike

I ettermiddag er det nytt oppgjør for Stjernen Hockey i Fjordkraft-ligaen, da våre røde helter har reist til Hønefoss og Schjongshallen for å møte Ringerike Panthers. Et lag Stjernen bør ha kontroll på for å befeste sin plass på toppen av tabellen, men Ringerike har bitt godt i fra seg, så her gjelder det for våre røde helter å være «på kontoret» fra første dropp.

Panterne innehar før denne runden åttendeplassen på tabellen, den siste plassen som kvalifiserer til sluttspill om NM-gullet. Syv seire og tolv tap er fasit etter de første nitten kampene av sesongen. Det er nok ingen ekspert-tips som er gjort til skamme her, men likevel har Ringerike vist seg å være en habil motstander som har gitt flere lag kamp til døra. I forrige runde ble det seier på overtid mot Storhamar i CC Amfi på Hamar, ringerikingenes andre overtidsseier mot hamarsingene denne sesongen. I poengligaen har ettermiddagens hjemmelag to spillere inne blant de ti beste poengplukkerne – svenske David Åslin på en tredjeplass med 26 poeng (9 + 17) og Kenneth Pappalardo Gulbrandsen på en niendeplass med 23 poeng (11 + 12). Det er tydelig at Ringerike har spillere som vet hvor målet står, noe Stjernen må være obs på.

Stavanger Oilers fikk låne tabelledelsen i en snau halvtime torsdag kveld, men etter Stjernens eventyrlige opphenting fra å ligge under med 4-0 etter første periode mot Vålerenga, til å stikke av med seier 5-4 og to poeng på overtid, så er Stjernen Hockey fortsatt serieleder, et poeng foran nevnte Oilers og fire poeng foran erkerival Sparta. Det var vel knapt en hockey-ekspert eller supporter som trodde at Stjernen skulle fremstå såpass solide, men fasit sier femten seire og fire tap på de første nitten kampene. Det er imponerende hvilken selvtillit og lagmoral som bor i våre røde helter både på isen og på trenerbenken. Blant spillerne i årets poengliga har Stjernen to spillere blant topp ti – Patrick Newell med 26 poeng (12 + 14) og Tyler Coulter på niendeplass med 23 poeng (10 + 13). Nestemann på lista er for øvrig Riley Brace på en femtendeplass med 20 poeng (6 + 14). Det er ikke bare hjemmelaget i Schjongshallen i kveld som vet hvor målet står!

Det må være omtrent umulig å ikke ta lærdom, vilje og glede med seg videre fra torsdagens kamp mot Vålerenga. Ha tålmodighet og tro på eget spill og eget lag, så kommer resultatene. Vi var vitne til et rødt LAG som alle spilte med hjertet planta godt utenpå drakta på Jordal. Det hjertet, den lidenskapen – det har nok Stjernen lyst til å finne frem også mot Ringerike i kveld.

Jonathan Hafsmoe og Brandon Ellis er ikke med i troppen til dagens kamp, men Jonathan Asbjørnsen er tilbake. Casper Myklebust og Erik Erkleiv fra U20-laget er med i troppen. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 26 poeng (12 + 14)
Ringerike: David Åslin 26 poeng (9 + 17)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 45 minutter
Ringerike: Karl Markström 43 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 15,7%
Ringerike: 24,4%

Undertallspill:
Stjernen: 78,7%
Ringerike: 72,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 92,7% / Preben Rabben Arntsen 88,6%
Ringerike: Mattias Pettersson 90,7% / Mathias Landa 88%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.