• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Manglerud Star

I kveld reiser Stjernen til den gule og grønne delen av hovedstaden for å møte Manglerud Star. Et MS som har hatt en tung sesong så langt vil nok slite mot et revansjesugent Stjernen som ønsker å ta tilbake tabelltoppen.

Det har vært trøblete for Manglerud Star så langt denne sesongen. MS innehar sisteplassen på tabellen og har to seire og tjue tap etter 22 spilte kamper av årets Fjordkraft-liga. Riktignok har det blitt en ny energi i klubben etter at Knut Jørgen Stubdal erstattet Corey Neilson som hovedtrener, og i forrige runde kom også den første trepoengeren da de vant 6- 2 mot Grüner i Grünerhallen. I poengligaen er det også magert for MS. Tidligere Stjernenspiller Robin Olsen-Syversen er bestemann med 14 poeng (2 + 12), mens Steffen Thoresen har 13 poeng (8 + 5) og Mathias Trygg har 10 poeng (3 + 7). Like fullt er dette spillere med lang erfaring i norsk topphockey, og er spillere man må være obs på.

Noe lysere er det i Fredrikstad, der våre røde helter innehar andreplassen på tabellen. Etter tapet mot Stavanger Oilers i forrige runde måtte vi låne bort tabelltoppen til siddisene, men det er kun målforskjellen som skiller. Ned til Sparta på tredjeplass er det for øvrig seks poeng. Etter 22 spilte kamper er det blitt sytten seire og fem tap, og Stjernen har vist seg å være et godt sammensveiset lag som jobber med hjertet utapå drakta i hver eneste kamp.

Hvis vi løfter blikket mot poengligaen igjen kan vi se at Stjernen har tre spillere blant de tyve beste poengplukkerne i Fjordkraft-ligaen. Patrick Newell er nummer åtte med 27 poeng (12 + 15), Tyler Coulter nummer elleve med 25 poeng (12 + 13) og Riley Brace nummer 20 med 20 poeng (6 + 14). Forrige rundes resultat til tross, Stjernen har nok av offensivt skyts og defensive muskler å by på.

Det er nok et revansjesugent Stjernen som har tatt turen innover til Manglerudhallen, som fort ønsker å bekrefte det vi alle tror – at forrige runde bare var et blaff, og det røde lokomotivet er tilbake på skinner igjen.

Jonathan Hafsmoe og Emil Buskoven er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2021/22:

Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 27 poeng (12 + 15)
Manglerud Star: Robin Olsen-Syversen 14 poeng (2 + 12)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 45 minutter
Manglerud Star: Steffen Thoresen 30 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 16%
Manglerud Star: 12,8%

Undertallspill:
Stjernen: 77,3%
Manglerud Star: 76,8%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 92,1% / Preben Rabben Arntsen 88,6%
Manglerud Star: Lars Haugen 88,9% / Ole Morten Furseth 88,4%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.