Storhamar
STO

Drakter i taket og 3 poeng

(Stjernen – Storhamar 6-3) Lørdagskveld i Stjernehallen og det var invitert til fest. Legendene Erik og Terje Pedersen fikk draktene sine heist i taket og det var et emosjonelt øyeblikk. Laget fra nabobyen slo Stavanger tidligere på dagen og med seier ville «guttane» igjen få en liten luke i toppen.

Stjernen gikk ut i 100 fra start og det tok ikke lang tid før Austin Cangelosi satte den første pucken nettet. Scoringen kom i powerplay og Austin ble assistert av Coulter og Newell. Hermansson har fått tillit i topprekka vår og i dag viste han seg tilliten verdig til gangs. Coulter og Brace serverte han ikke bare en, men to ganger i den første perioden og begge gangene dundret han pucken i nettmaskene. Skuddene var 11-10 og stillingen 3-0 da spillerne gikk av isen etter 1. periode.

Etter litt over fem minutter ut i den andre perioden skrev Patrick Newell seg inn i målprotokollen. Et godt plassert skudd og denne gangen var det Heier og Cangelosi som var pasningsleggere. Noen minutter senere var det Storhamar sin tur til å få en mulighet i overtall. Thoresen tok vare på muligheten, men gleden skulle bli kortvarig. Ole Einar Engeland Andersen satte 5-1 på en retur før lagene gikk i garderoben.

Den tredje perioden var litt av en periode. Storhamar reduserte to ganger, før Coulter fastsatte sluttresultatet til 6- 3 etter nok et powerplay. Cangelosi og Newell var pasningsleggere på den siste scoringen. Den siste perioden ble preget av frustrasjon hos bortelaget og det ble delt ut hele 32 utvisningsminutter i denne perioden.

Vi tar med oss en ny sterk seier, et effektivt powerplay og en herlig innsats. «Guttane» vinner fortjent og nå er vi alene på toppen av tabellen. Red Beavers fyller 30 år og våre trofaste supportere dro rett til jubileumsfest etter kampen. Vi er glade for at vi gjorde jobben slik at det blir en ekstra god stemning der. Takk for støtten!