• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Ringerike
RIN

Før kampen mot Ringerike

Det har vært et lite opphold for Stjernen på grunn av kamper som har blitt utsatt, men endelig er det duket for et nytt oppgjør for våre røde iskrigere. I kveld står Ringerike på motsatt banehalvdel i Stjernehallen når det skal spilles om tre nye og viktige poeng!

Kveldens motstander
Ringerike innehar åttendeplassen på tabellen, den siste plassen som gir tilgang til sluttspillet. 12 seire og 19 tap er fasit etter 31 spilte kamper, som betyr at de ligger 13 poeng foran Grüner på niendeplass og 10 poeng etter Storhamar på syvende. I forrige runde måtte panterne fra Hønefoss avgi poeng til Stavanger Oilers etter å ha tapt 1-3 , men Ringerike har gitt de fleste lagene i årets Fjordkraft-liga kamp til døra. Vi trenger ikke se lenger tilbake enn til 11.januar hvor de vant solide 3-0 mot tabellnabo Storhamar. Laget fra Hønefoss er også godt representert i årets poengliga. Svenske David Åslin er nummer tre totalt med 40 poeng (12 + 28), mens Kenneth Pappalardo Gulbrandsen har 13.plassen med 33 poeng (14 + 19). Videre følger Brett Perlini som nummer 22 med 27 poeng (16 + 11) og Henrik Eriksson på 24.plass med 26 poeng (7 + 19). Før kveldens oppgjør har de også signert kanadiske og tidligere Frisk Asker-spiller Reid Petryk, men det er i skrivende stund usikkert om han blir spilleklar til kveldens oppgjør.

Tidligere oppgjør
Stjernen har møtt ringerikingene i tre tidligere oppgjør denne sesongen – en gang i Stjernehallen (3-2) og to ganger i Schjongshallen (6-7 og 2-4), og har så langt tatt ni av ni poeng. Det gjenstår to oppgjør igjen mot Ringerike i årets seriespill. I tillegg til kveldens oppgjør, møtes lagene igjen i Stjernehallen allerede den 10.februar.

Status Stjernen
Stjernen befinner seg på tredjeplass på tabellen – 12 poeng bak Stavanger Oilers som har to kamper mer spilt, og ett poeng bak Sparta som har tre kamper mer spilt. 22 seire og ni tap er fasit etter 31 spilte kamper. Sist Stjernen var i aksjon var 22.januar da Stjernen snudde 0-4 til seier 5-4 etter straffeslag mot Frisk Asker i Stjernehallen. Guttæne har vist at de kan spille god og underholdende hockey mot alle lag i årets Fjordkraft-liga, men må sanke flere viktige poeng både for å henge med i toppen og for å sikre et best mulig utgangspunkt foran sluttspillet. Stjernen har også hevdet seg godt i årets poengliga. Tyler Coulter innehar for øyeblikket gullhjelmen, og er nummer syv totalt, med 36 poeng (16 + 20), mens Patrick Newell følger på niendeplass med 35 poeng (14 + 21). Videre følger Riley Brace som nummer 22 med 27 poeng (7 + 20) og Ole Einar Engeland Andersen på 24.plass med 26 poeng (9 + 17).

Det kan bli et tøft oppgjør mot Ringerike i kveld, bortelaget har spilt jevnt mot de fleste i ligaen. Stjernen må være klare fra start av og vokte seg mot å undervurdere, hvis alle poengene skal bli igjen i Fredrikstad. En ekstra karamell for våre røde helter vil selvsagt være å sende erkerival Sparta tilbake der de hører hjemme, bak Stjernen på tabellen.

Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Tyler Coulter 36 poeng (16 + 20) Ringerike: David Åslin 40 poeng (12 + 28)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 74 minutter Ringerike: Karl Markström 59 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 16,7% Ringerike: 24,6%

Undertallspill:
Stjernen: 80% Ringerike: 66,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 91,3% / Preben Rabben Arntsen 89,2% Ringerike: Mattias Pettersson 89,9% / Mathias Landa 78,3%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 16:30. -Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag -Statistikk finner du på HockeyLive.