• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Før kampen mot Manglerud Star

Forrige kamp i årets sesongoppkjøring endte med seier og hele 7-1 mot Ringerike. Et fysisk Ringerike forsøkte å gå hardt ut fra startblokkene og fikk en tidlig ledelse bare sekunder ut i den første perioden. Men Stjernen tok fort kontrollen, snudde kampen og så seg aldri tilbake før de hadde satt syv pucker bak Ringerikes målvakt.

Søndag kommer Manglerud Star til Stjernehallen. Dette er den andre treningskampen mot de gule og grønne fra Oslo. Stjernens andre treningskamp var en bortekamp mot nettopp Manglerud, en kamp hvor de rødes unge og lovende virkelig sto frem og bidro sterkt til en seier 6-2 på borteis.

Totalt har Stjernen nå spilt fem av syv treningskamper. Etter tapet mot Vålerenga i den første kampen, har man nå fire seire på rad mot henholdsvis Manglerud Star (6-2), Stavanger Oilers (4-3), Frisk Asker (5-3) og Ringerike (7-1). To kamper gjenstår – denne søndagen hjemme mot Manglerud Star og borte mot Grüner førstkommende tirsdag i Grünerhallen før Fjordkraft-ligaen fyres i gang med hjemmekamp mot Vålerenga lørdag 11.september.

Det har svingt litt mer for Manglerud Star i sine hittil seks treningskamper med fem tap og en seier. De har tapt mot henholdsvis Grüner (4-6), Stjernen (2-6), Lillehammer (2-5) og to ganger mot Sparta (3-4 og 2-6). Deres hittil eneste seier kom i deres andre treningskamp mot Grüner i Grünerhallen hvor de vant 4-0.

Men svingende resultater til tross, Manglerud Star er fortsatt et lag et er fryktelig farlig å undervurdere. MS spiller med høy energi og er veldig flinke til å få kamper inn i sitt spor og sitt tempo. Stjernen har riktignok vist fin form de siste kampene – flere spillere har rullert på å hvile, mens de yngre spillerne har fått muligheten til å vise seg frem. Formkurven er stigende og man viser et tålmodig og solid spill som kan frustrere enhver motstander. Stjernen kan slå alle, og det sikter vi selvfølgelig mot også nå på søndag!

Jonathan Asbjørnsen sliter fortsatt med en liten skade og står også over dagens kamp mot Manglerud Star. I tillegg hviles Hanneborg, Cangelosi, Davis, Engeland Andersen, Imset Stormli, Brace, Heier. Inn kommer flere nye spillere fra Ung som får prøve seg på A-laget. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk fra forrige møte mellom lagene:
Poengkongen:
Stjernen: Magnus Eikrem Haugen 1 + 2
Manglerud Star: Robin Olsen-Syversen 0 + 2

Utvisninger:
Stjernen: Casper Myklebust 4 minutter
Manglerud Star: Kristoffer Tapper 4 minutter

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Arntsen 93,1%
Manglerud Star: Lars Haugen 73,9% / Ole Morten Furseth 100%

Totalt for treningskampene:
Poengkongen:
Stjernen: Riley Brace 3 + 7
Manglerud Star: Robin Olsen-Syversen 2 + 6

Utvisninger:
Stjernen: Ole Einar Engeland Andersen 8 minutter
Manglerud Star: Kjetil Martinsen 10 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 34,6%
Manglerud Star: 21,6%

Undertallspill:
Stjernen: 80%
Manglerud Star: 80%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Arntsen 88,4% / Jørgen Hanneborg 92% / Martin Sjøvold 0%
Manglerud Star: Lars Haugen 86,7% / Ole Morten Furseth 83%