• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 8 April Apr
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Onsdag Ons 24 August Aug
Fredag Fre 26 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Lørdag Lør 24 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Mandag Man 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lillehammer
LIL

Kvartfinale 3 - Lillehammer

I kveld er det duket for den tredje kvartfinalen mellom Stjernen og Lillehammer i årets sluttspill. Lillehammer har tatt turen til Fredrikstad og Stjernehallen for å møte et Stjernen som er klare for å slå tilbake.

Kveldens motstander
Lillehammer har vunnet de to første kvartfinalene – en gang i Stjernehallen (3-5) og en gang i Eidsiva Arena (3-2 etter overtid). Det har vært to nervepirrende oppgjør så langt, men LIK har så langt stukket av med seierne. I poengligaen er det Martin Gran som er beste poengplukker med en andreplass totalt med 4 poeng (2 + 2). Videre følger Nick Dineen og Alexander Reichenberg på en delt sjetteplass med 3 poeng (1 + 2), mens Andreas Martinsen og Stian Kaltrud Nystuen deler 18.plassen med 2 poeng (2 + 0 og 0 + 2). Hovedtrener Aleksander Smirnov er en taktisk ringrev, en taktikk Stjernen er nødt til å finne ut av.

Tidligere oppgjør
Det var vært to kamper så langt i denne kvartfinaleserien, og Lillehammer har vunnet begge (3-5 og 3-2). Kveldens oppgjør i Stjernehallen er nummer tre i rekken, før Stjernen igjen reiser til Lillehammer førstkommende lørdag.

Status Stjernen
Stjernen ligger altså under 0-2 i kamper etter to tette og nervepirrende oppgjør. De røde skapte mer trøbbel for LIK i kamp nummer to, og ved å bygge videre på det de gjorde bra, så er det store muligheter for at det står 1-2 i kamper etter kveldens kamp i Stjernehallen. I poengligaen er det nå fire spillere med 2 poeng hver – Kevin Davis (0 + 2), Ole Einar Engeland Andersen (1 + 1), Mikael Mikalsen (1 + 1) og Stian Nybraaten Hansen (1 + 1), hvor alle deler 18.plassen totalt. På delt 34.plass finner man Jonathan Hafsmoe (0 + 1), Jonathan Hermansson (1 + 0), Benjamin Byrkjeland (0 + 1), Austin Cangelosi (1 + 0) og Patrick Newell (0 + 1) som alle har 1 poeng hver. Det er nok flere i Stjernen-leiren som ønsker å pynte på den statistikken med en seier i kveld.

Brendan Ellis og Andreas Heier er usikre foran dagens kamp. Det vurderes i formiddag om de blir klare for spill. Håkon Nilsen, Jonathan Asbjørnsen og Philip Hansen er ikke med i troppen til dagen kamp. Jarl Tillman og Erik Erkleiv er med fra Stjernens U20-lag. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Bli med på hockeyfest i SpareBank1-teltet under sluttspillkampene! SpareBank1 Østfold Akershus har satt opp festtelt utenfor langside øst i Stjernehallen for årets sluttspill! Teltet åpner to timer før kampstart (kl 17:00) og vi kjører i gang quiz kl. 17:30.

Totalt for sluttspillet 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Fire spillere med 2 poeng hver.
Lillehammer: Martin Gran 4 poeng (2 + 2)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 4 minutter
Lillehammer: Andreas Martinsen 6 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 25%
Lillehammer: 20%

Undertallspill:
Stjernen: 80%
Lillehammer: 75%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 87% / Preben Rabben Arntsen 0%
Lillehammer: Oliver Dackell 0% / Trym Gran 91,8%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.