• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Stjernen
STJ

Kvartfinale 6 - Lillehammer

Stjernen kjempet med nebb og klør for å holde liv i kvartfinaleserien mot Lillehammer, så i kveld er det tid for kamp nummer seks av syv når byens røde iskrigere gjester Eidsiva Arena. Det ryktes om stor mobilisering av supportere fra Fredrikstad for å heie guttæne frem til en ny seier.

Kveldens motstander
Det er fortsatt uhyre tett og jevnt mellom Stjernen og Lillehammer i denne kvartfinaleserien. Ifølge LIKs nettsider meldes det ikke noe om status på spillertroppen, så det er grunn til å anta at det er de samme spillerne som var i aksjon på mandag som trener Aleksander Smirnov har disponible i kveld. I poengligaen er det Nick Dineen som fortsatt bærer gullhjelmen med en fjerdeplass totalt og syv poeng (2 + 5). Joakim Arnestad (3 + 3), Alexander Reichenberg (1 + 5) og Martin Gran (3 + 3) deler sjetteplassen med seks poeng, mens Andreas Martinsen er nummer 15 med fem poeng (5 + 0). Med hardt ærbe, tempo og energi i tre perioder, så er det absolutt mulig for Stjernen å reise hjem fra Lillehammer med en seier.

Tidligere oppgjør
Det var vært fem kamper så langt i denne kvartfinaleserien. Lillehammer har vunnet tre (3-5, 3-2 og 4-2), mens Stjernen har vunnet to (5-2 og 3-2). Kveldens oppgjør i Eidsiva Arena er nummer seks i rekken. Vinner Lillehammer er sesongen over for Stjernen, men vinner Stjernen blir det en syvende og avgjørende kamp i Stjernehallen førstkommende fredag.

Status Stjernen
Som nevnt har det så langt vært en meget tett kvartfinaleserie, men Stjernen har vist en enorm krigervilje og har på ingen måte gitt opp håpet om en plass i semifinalene. Det vil bli et tøft oppgjør også i kveldens oppgjør på Lillehammer, og forhåpentligvis vil borteseksjonen i Eidsiva Arena være smekkfull av fans for å heie frem våre røde og hvite helter. Med to målgivende pasninger i forrige kamp, så er det Austin Cangelosi som bærer gullhjelmen for Stjernen med en 15.plass totalt og fem poeng (2 + 3). Håkon Imset Stormli er nummer 20 med fire poeng (1 + 3) mens Ole Einar Engeland Andersen (1 + 2), Kevin Davis (0 + 3), Filip Gunnarsson (1 + 2), Mikael Mikalsen (2 + 1) og Stian Nybraaten Hansen (1 + 2) alle deler 30.plassen med tre poeng.

Stjernen setter opp buss og spanderer inngangsbilletten på alle som blir med til Lillehammer i dag. [Les mer her](https://www.stjernen.no/artikel/304sal11v-416ad/gratis- buss-og-inngang-onsdag).

Laguttaket er ikke klart ved publisering av denne saken, men følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sluttspillet 21/22:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 5 poeng (2 + 3)
Lillehammer: Nick Dineen 7 poeng (2 + 5)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 31 minutter
Lillehammer: Andreas Martinsen 33 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 26,1%
Lillehammer: 25%

Undertallspill:
Stjernen: 75%
Lillehammer: 73,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 89,4% / Preben Rabben Arntsen 0%
Lillehammer: Oliver Dackell 87,1% / Trym Gran 92,1%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.