• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Før kampen mot Manglerud Star

Stjernen begynner en tettpakket uke med å møte Manglerud Star hjemme i Stjernehallen. De røde har hittil vist mye vilje, hjerte og innsats – og ønsker nok å ta med seg dette for å gi de gule og grønne fra hovedstaden en kamp til døra om alle tre poengene.

Kveldens motstander
Det er ikke til å stikke under en stol at Manglerud Star har fått en flyvende start på årets sesong. Under ledelse av Roy Johansen og Morten Ask, befinner de seg på en andreplass på tabellen før kveldens kamp, tre poeng etter Frisk Asker på førsteplass og foran tredjeplasserte Lillehammer på målforskjell. Den største grunnen til det er nok tre av klubbens nykommere – den tidligere Stjernen-spilleren Emil Bejmo, den tidligere Lillehammer-spilleren Parker Bowles og kanadiske Darien Craighead som har produsert målpoeng på løpende bånd. Manglerud Star har alltid vært et hardtarbeidende lag, men under Roy Johansens ledelse så må nok Stjernen være obs på et Oslo-lag som kommer til å «gi jernet» i tre perioder.

Tidligere oppgjør
Ingen tidligere oppgjør mellom lagene denne sesongen.

Status Stjernen
Det var gledelig å se at Stjernens #55 Mikael Mikalsen var tilbake i lagoppstillingen til forrige kamp mot Frisk Asker, hvilket betyr at Stjernen i skrivende stund nesten har en skadefri spillertropp. De røde måtte til slutt gi tapt mot askerbøringene, og ligger på niendeplass på tabellen med to poeng – to foran Grüner på tiendeplassen, og et poeng bak Ringerike på åttendeplass. Men med krigerinnstillingen, arbeidsinnsatsen og hjertet som byens røde iskrigere har vist så langt forteller at det bare er et spørsmål om tid før alle detaljene sitter og Stjernen vil klatre oppover på tabellen. Disse tre egenskapene vil de røde ta frem igjen i kveld, plassere hjertet godt utapå drakta og vise både publikum og motstanderen at en niendeplass på tabellen er ikke noe vi er fornøyde med – det er noe Stjernen akter å gjøre noe med allerede i kveld!

Emil Buskoven og Mikael Mikalsen er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccinich og Stian Kaltrud Nystuen 3 poeng hver (0 + 3 og 1 + 2)
Manglerud Star: Darien Craighead 8 poeng (3 + 5)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 6 minutter
Manglerud Star: Emil Frøshaug 8 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 18,2%
Manglerud Star: 7,7%

Undertallspill:
Stjernen: 90,9%
Manglerud Star: 88,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,4% / Preben Rabben Arntsen 0%
Manglerud Star: Mitchell Gillam 92,6% / Alexander Johnsen 0%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.