• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Lillehammer

Stjernens andre kamp denne uka bringer rødbuksene til Mjøsa. Nærmere bestemt i nordenden hvor man finner byen og hockeyklubben som bærer samme navn, Lillehammer. I Eidsiva Arena skal Stjernen kjempe om mulighetene til å ta med seg tre poeng hjem til Fredrikstad.

Kveldens motstander
Aleksander Smirnovs menn var spådd en tøff sesong, men har så langt fått en lovende start. Etter fire runder innehar Lillehammer fjerdeplassen med seks poeng etter to seire mot Sparta og Storhamar, og to tap mot Vålerenga og Frisk Asker. Lillehamringene mistet en del spillere etter forrige sesong, og ble erstattet med Karl Markström og Henrik Eriksson fra Ringerike, William Mäkinen fra Grüner og svenske Joakim Lilliehöök som ankom fra franske Chamonix. Spillere som Trym Gran, Stein Andrè Hagen og Andreas Martinsen er blant de som spilte i klubben også forrige sesong. Lillehammer er normalt sett sterke hjemme i Eidsiva Arena, noe Stjernen må være klare for.

Tidligere oppgjør
Ingen tidligere oppgjør mellom klubbene denne sesongen.

Status Stjernen
Fredrik Johanssons menn har hatt en noe tyngre start på sesongen, og befinner seg på syvendeplass på tabellen med fem poeng etter to seire mot Vålerenga (etter straffeslag) og Manglerud Star, og to tap mot Storhamar og Frisk Asker. Men det har vært mye hardt arbeid, lidenskap og hjerte i årets Stjernen-lag, ingen lag hittil har fått det enkelt mot rødbuksene. Emil Buskoven og Mikael Mikalsen manglet i forrige runde hvor Stjernen vant mot MS, men ellers var laget fulltallig. At nykommerne fra «over dammen» John Nicholas Piccinich og Alex Dostie også har åpnet målkontoen er selvsagt gode nyheter, men man skal heller ikke glemme jobben våre lokale gutter som Andreas Heier, Stian Nybraaten Hansen og Jarl Fredrik Tillman legger ned for klubben. Fortsetter man i dette sporet – med hardt arbeid og bra offensivt spill, vil mulighetene for å ta med seg poeng hjem i kveld absolutt være til stede.

Jesper Eliasson, Mikael Mikalsen og Emil Buskoven er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccinich 5 poeng (1 + 4)
Lillehammer: Henrik Eriksson 6 poeng (2 + 4)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 8 minutter
Lillehammer: William Mäkinen og Karl Markström 6 minutter hver

Overtallspill:
Stjernen: 15,4%
Lillehammer: 10%

Undertallspill:
Stjernen: 83,3%
Lillehammer: 73,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,8% / Preben Rabben Arntsen 0%
Lillehammer: Trym Gran 91,7% / Oliver Dackell 86,7%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play fra kl 18:25. Kampstart er kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.