• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Ringerike
RIN

Før kampen mot Ringerike

En ny travel uke står for døren for våre røde helter, og Stjernen begynner med noe så uvanlig som en mandagskamp. Rødbuksene tar imot Ringerike hjemme i Stjernehallen, og alle er topp motiverte til å holde seiersrekken gående.

Kveldens motstander
Det har svingt litt i prestasjonene så langt for Ringerike, og de har nok ikke fått den seriestarten de hadde ønsket seg. I skrivende stund befinner de seg på niendeplass på tabellen med fire poeng – det er fire poeng foran Grüner på tiendeplass, og fem poeng bak Lillehammer på åttendeplass. Etter de syv første kampene har det blitt en seier og seks tap, hvorav ett kom på overtid. Martin Boork har vært hovedtrener for Ringerike i over ti år, og rår over en spillertropp som er mye lik fjorårets. Men klubben mistet riktignok viktige spillere som Brett Perlini, Henrik Eriksson og Karl Markström. Inn har kanadiske Johnny Corneil kommet, sammen med et knippe norske spillere som Håkon Nilsen fra Stjernen, Thor Jørgen Torp Friestad fra Lillehammer og Marius Carho Hansen fra Grüner. Laget fra Hønefoss er nok ute etter å komme tilbake på vinnersporet, så Stjernen må være obs på at det fort kan være et revansjesugent Ringerike som besøker Stjernehallen i kveld.

Tidligere oppgjør
Ingen tidligere oppgjør denne sesongen.

Status Stjernen
Stjernen åpnet sesongen med litt høye skuldre, men har siden slått knallhardt tilbake og befinner seg for øyeblikket på en fjerdeplass på tabellen – det er et poeng foran Stavanger Oilers på femteplass, og et poeng bak Vålerenga på tredjeplass. Etter de syv første kampene har det blitt fem seire hvorav en seier på straffeslag, og to tap. På de fire siste kampene har Stjernen tatt tolv av tolv mulige poeng etter seire mot Manglerud Star, Lillehammer, Stavanger Oilers og Grüner. Trener Fredrik Johansson har hatt en litt skadeplaget spillertropp, og i forrige kamp i Grünerhallen måtte Filip Gunnarsson, Markus Aas-Eng Mikkelsen, Mikael Mikalsen og Emil Buskoven stå over. Likevel har Stjernen vokst veldig som et lag, som en enhet. Rødbuksene spiller med tålmodighet, selvtillit, tro på sitt eget spill, og ikke minst med hjertet godt plantet utapå drakta. Spillerne har ofret seg og lagt ned en enorm arbeidsinnsats, som har altså resultert i fire strake seire. Det er nok ingen som ønsker å forlenge den seiersrekken mer enn kaptein Brendan Ellis og resten av «guttæne» som vil entre isen denne mandagskvelden.

Filip Gunnarsson, Jarl Tilmann, Markus Mikkelsen og Mikael Mikalsen er ikke med i troppen til dagens kamp, mens Emil Buskoven er tilbake i troppen. Mikael Dokken er også med og kan få sin debut i Stjernen trøya i kveldens kamp. U20 spillerne Eskil Stene og Sondre Grønli er også med i troppen. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Totalt for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccinich 9 poeng (2 + 7)
Ringerike: Leonards Rimjans 7 poeng (5 + 2)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 10 minutter
Ringerike: David Åslin 8 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 15%
Ringerike: 14,3%

Undertallspill:
Stjernen: 85,7%
Ringerike: 90,5%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 91,3% / Preben Rabben Arntsen 93%
Ringerike: Mattias Pettersson 88,6% / Jørgen Rønning 90%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:00. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.