• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Storhamar

Stjernen runder av denne ukens kamper med en lørdagstur til Hamar hvor Storhamar er motstander. Plankebyens iskrigere er i flytsonen for tiden, og gjester CC Amfi med selvtillit og seks rake seire i sekken. En seiersrekke man ønsker å forlenge, men først må hamarsingene beseires.

Kveldens motstander
Storhamar har ikke helt fått den innledningen på årets sesong som de nok hadde sett for seg. Etter ni spilte kamper befinner Hamar-laget seg på en sjetteplass på tabellen med 14 poeng etter fire seire og fem tap, hvorav to har kommet på overtid og straffeslag. De ligger to poeng foran Manglerud Star på syvendeplass og to poeng bak Stavanger Oilers på femteplass. Storhamar står med tre tap på de tre siste kampene, mot henholdsvis Manglerud Star (4-2), Vålerenga (2-1) og Frisk Asker (1-2). I forrige runde mot askerbøringene, løsnet de hele 51 skudd på mål, men det sto 1-1 etter tre perioder og Frisk Asker tok seieren etter straffeslag. Men hamarsingene er ofte sterke i egen hule og har på papiret et tungt og godt lag – så her gjelder det for Stjernen å nullstille seg, ta på seg arbeidshanskene, men samtidig bygge videre på spillegleden og selvtilliten.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Storhamar møttes i seriepremieren i årets Fjordkraft-liga i Stjernehallen. Da endte det 3-6 og borteseier.

Status Stjernen
Stjernen er, som nevnt, i flytsonen for tiden. Etter ni spilte kamper er rødbuksene på en andreplass med 20 poeng etter syv seire, hvorav en har kommet på straffeslag, og to tap. Man er à poeng med serieleder Frisk Asker, men askerbøringene har en litt bedre målforskjell, og to poeng foran Vålerenga på tredjeplass. På de seks siste kampene har Stjernen seks seire og tatt 18 av 18 mulige poeng – blant annet har man vunnet mot Stavanger Oilers (6-3), Lillehammer (2-4) og nå sist på borteis mot erkerival Sparta (3-4). I Sparta Amfi var det rødt og hvitt både på isen og tribunen – Stjernen spilte med hjerte, «attityd» og lidenskap, med supportere på tribunen i storform som sto for en herlig og elektrisk atmosfære. Byens iskrigere har vært godt organiserte og vært tro mot sin filosofi, men samtidig også utvist selvtillit og en herlig spilleglede. Kombinerer man dette, med noe så enkelt som hardt «ærbe», så er mulighetene store for at alle poengene blir med i bussen hjem til Fredrikstad i kveld.

Filip Gunnarsson, Markus Aas-Eng Mikkelsen, Jarl Tillman og Mikael Mikalsen er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23:

Poengkongen:
Stjernen: John Nicholas Piccinich 14 poeng (4 + 10)
Storhamar: Tre spillere med 10 poeng hver

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis og Filip Gunnarsson 10 minutter hver
Storhamar: Petter Birkheim Andersen 14 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 20%
Storhamar: 17,2%

Undertallspill:
Stjernen: 78,6%
Storhamar: 81,1%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 91,2% / Preben Rabben Arntsen 92,7%
Storhamar: Viktor Kokman 89,9% / Markus Røhnebæk Stensrud 91,7%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play fra kl 15:55. Kampstart er kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.