• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Før kampen mot Storhamar

Denne uka byr på nok en toppkamp i Fredrikstad, da Storhamar i ettermiddag gjester Stjernehallen for å møte Stjernen i kampen om nye og viktige poeng. Våre røde helter er topp motivert til å revansjere seg og vise at man hører hjemme i toppen av norsk hockey.

Kveldens motstander
Storhamar er innehaver av femteplassen på tabellen – et poeng foran Frisk Asker og et poeng bak Stavanger Oilers, som for øvrig har to kamper mindre spilt. Etter atten kamper står hamarsingene med elleve seire og syv tap som har gitt dem totalt 33 poeng så langt. Storhamar har svingt litt i prestasjonene innledningsvis denne sesongen, men har vist god form de siste tre kampene. Manglerud Star og Vålerenga ble beseiret hjemme i CC Amfi, før de nærmest lagde hakkemat av Frisk Asker i Varner Arena på torsdag. De gule og blå fra Hamar vil nok være ivrige på å forlenge sin seiersrekke før landslagspausen.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Storhamar har møtt hverandre to ganger denne sesongen, og begge gangene har det vært hamarsingene som har stukket av med poengene. Først i seriepremieren i Stjernehallen (3-6) og så i CC Amfi på Hamar (5-1) hvor Austin Cangelosi scoret Stjernens mål.

Status Stjernen
Stjernen befinner seg nå på andreplass på tabellen, men med samme poengsum som både serieleder Sparta og tredjeplasserte Vålerenga. Førstnevnte har en kamp mindre spilt, mens sistnevnte har en kamp mer spilt enn Stjernen. Etter de atten første kampene har våre røde helter tretten seire og fem tap som har gitt dem totalt 38 poeng. Til tross for at man måtte svelge den bitre pillen på torsdag, så har Stjernen vist fin form så langt denne sesongen med offensiv og underholdende hockey bygget på et fundament av hardt «ærbe». Før torsdagen, så hadde de røde også seks strake seire mot blant andre Frisk Asker og Stavanger Oilers på borteis, mens Lillehammer fikk gjennomgå hjemme i Stjernehallen. Byens røde lokomotiv må gi full gass mot formsterke hamarsinger, men er nok også fullt ut motiverte til å komme seg tilbake på vinnersporet før det blir et landslagsopphold på nesten to uker.

Toppen er ikke klar ved publisering av denne saken. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 24 poeng (6 + 18)
Storhamar: Patrick Thoresen 24 poeng (8 + 16)

Utvisninger:
Stjernen: Ole Einar Engeland Andersen 29 minutter
Storhamar: Jonas Djupvik Løvlie 29 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 18,2%
Storhamar: 19,4%

Undertallspill:
Stjernen: 84,5%
Storhamar: 77,9%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 91,2% / Preben Rabben Arntsen 92,9%
Storhamar: Viktor Kokman 89,9% / Markus Røhnebæk Stensrud 90,7%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:30. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.