• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Frisk Asker
FRI

Før kampen mot Frisk Asker

Det er igjen duket for en lørdagskamp i Fredrikstad, når Frisk Asker gjester Stjernehallen i kveld. Begge lag trøblet litt inn mot landslagsoppholdet, og våre røde helter er topp motiverte for å vise sitt hjemmepublikum at man er tilbake på vinnersporet igjen.

Vær obs på at kampstart er klokka 15.30!

Kveldens motstander
Frisk Asker er for øyeblikket innehaver av femteplassen på tabellen – et poeng bak Stavanger Oilers på fjerdeplass og et poeng foran Storhamar på sjetteplassen. Etter 20 spilte kamper står askerbøringene med 12 seire og åtte tap som har gitt dem 36 poeng så langt. Før landslagspausen hadde Frisk tre strake tap mot Sparta, Storhamar og Vålerenga, mens det ble seier mot Manglerud Star i forrige runde på torsdag. Tangotrøyene manglet Håkon Løken Pedersen og Thomas Valkvæ Olsen i forrige runde, og det er i skrivende stund usikker om de blir med i bussen til Fredrikstad. Uansett så ønsker nok askerbøringene å bygge videre på forrige rundes opptur.

Tidligere oppgjør
Det har vært to oppgjør så langt mellom Stjernen og Frisk Asker. Askerbøringene tok alle poengene da lagene møttes i Stjernehallen i september, mens Stjernen tok alle poengene i returoppgjøret i Varner Arena i oktober – en kamp hvor scoringer av Emil Buskoven og Andreas Heier i midtperioden sikret seieren.

Status Stjernen
Stjernen ligger i skrivende stund på tredjeplass på tabellen – fire poeng bak Vålerenga på andreplass og to poeng foran fjerdeplasserte Stavanger Oilers. Etter 20 spilte kamper står våre røde helter med 13 seire og syv tap som betyr 39 poeng så langt. Som sin motstander trøblet også Stjernen litt før landslagspausen – etter seks strake seire så ble det to tap mot Sparta og Storhamar, før det ble en ny nedtur borte mot Vålerenga på torsdag. Rødbuksene hadde hele seks spillere på skadelisten, og måtte gå ned med flagget til topps på Jordal Amfi. «Guttæne» har nok lyst til å vise seg fra en langt bedre side hjemme i Stjernehallen i kveld, og kanskje er det noen flere friskmeldte som er klar til dyst også.

Toppen er ikke klar ved publisering av denne saken. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 25 poeng (7 + 18)
Frisk Asker: David Morley 24 poeng (8 + 16)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 35 minutter
Frisk Asker: Bobby MacIntyre 24 minutter

Overtall:
Stjernen: 16,2%
Frisk Asker: 14,1%

Undertall:
Stjernen: 82,6%
Frisk Asker: 82,4%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,9% / Preben Rabben Arntsen 92,9%
Frisk Asker: Nicklas Dahlberg 90% / Henrik Fayen-Vestavik 91,7%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:00. Kampstart kl 15:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.