• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Desember Des
Søndag Søn 11 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Tirsdag Tir 17 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
I dag 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Lillehammer

Stjernen avslutter denne uka med å reise til Mjøsas bredder for å møte Lillehammer i Eidsiva Arena. Våre røde helter har fått snudd den vonde trenden, står nå med to strake seire og er fullt motivert til å leve opp til ordtaket om hva alle gode ting er.

Kveldens motstander
Lillehammer befinner seg på syvendeplass på tabellen – fire poeng bak Storhamar og tolv poeng foran Manglerud Star. Etter 22 spilte kamper har det blitt elleve seire og elleve tap, som har gitt lillehamringene 31 poeng totalt så langt. LIK har vært inne i en god stim de siste serierundene - tross tap mot Sparta og Frisk Asker, så har det blitt seire mot Grüner, Ringerike og Storhamar før man feide Stavanger Oilers av isen i arrangementet Hockey Classic 2022 hvor en kamp årlig spilles i Håkons Hall. Siden lagene møtte hverandre sist, så har den svenske målvakten Oliver Dackell byttet klubb til Östersunds IK, og Trym Gran er nå førstevalget mellom stengene for LIK. Et Lillehammer i form hjemme i Eidsiva Arena er en tøff nøtt å knekke for ethvert lag i ligaen.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Lillehammer har møttes to ganger så langt denne sesongen, og Stjernen har stukket av med seieren begge gangene. Først i Eidsiva Arena hvor Stian Nybraaten Hansen og Austin Cangelosi sikret seieren i den tredje perioden, før nevnte Cangelosi bidro sterkt til at Stjernen vant 7-0 hjemme i Stjernehallen, med et hattrick.

Status Stjernen
Stjernen ligger i skrivende stund på andreplass på tabellen – seks poeng bak Sparta og et poeng foran Stavanger Oilers og Vålerenga. Etter 22 spilte kamper har det blitt femten seire og syv tap som har gitt rødbuksene 44 poeng totalt så langt. Stjernen opplevde en liten dupp rundt landslagspausen hvor det ble tre strake tap mot Sparta, Storhamar og Vålerenga. Men heldigvis fant de tilbake til vinnersporet igjen, og det røde lokomotivet gikk igjen på skinner med to strake seire mot Frisk Asker og Manglerud Star. I forrige kamp mot MS var det også gledelig å se både Austin Cangelosi og Mikael Mikalsen tilbake på is. Så gjenstår det å følge med her for å få vite status på Brendan Ellis, Emil Buskoven, Filip Gunnarsson, Douglas Byrkjeland, Jonathan Hermansson og Jarl Fredrik Tillman – sistnevnte måtte gå av isen etter en kollisjon med en motspiller i forrige runde. Det sies at alle gode ting er tre, og våre røde helter ønsker nok å avslutte både uka og november måned med å endre status på seiersrekka fra en duo til en trio.

Jarl Tillman, Filip Gunnarsson, Brendan Ellis, Emil Buskoven, Douglas Byrkjeland og Jonathan Hermansson er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 26 poeng (7 + 19)
Lillehammer: Nick Dineen 23 poeng (9 + 14)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 35 minutter
Lillehammer: Joakim Lilliehöök 31 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 17,3%
Lillehammer: 14,9%

Undertallspill:
Stjernen: 82,7%
Lillehammer: 83,5%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,9% / Preben Rabben Arntsen 93,3%
Lillehammer: Trym Gran 92,1% / Daniel Ingvaldsen 0%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Sport1 og TV2 Play fra kl. 16:55. Kampstart er kl 17:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.no