• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Manglerud Star

Ukas andre bortekamp bringer Stjernen nok en gang til Oslo-traktene, denne gang på østkanten – nærmere bestemt Manglerud. Våre røde helter møter Manglerud Star til en lørdagskamp i Manglerudhallen hvor det skal kriges om nye og viktige poeng.

Kveldens motstander
Manglerud Star befinner seg på den siste plassen som kvalifiserer til sluttspillet, altså åttendeplassen – de ligger tre poeng foran Ringerike og sytten poeng bak Lillehammer. Etter 30 spilte kamper har Manglerud plukket 23 poeng fordelt på syv seire og 23 tap. Det er ikke til å stikke under en stol at de gulgrønne har hatt en tung sesong, hvor økonomisk trøbbel gjorde at de mistet flere spillere og trenere. På de seks siste kampene har det kun blitt en seier, som kom i forrige runde borte mot Ringerike. For øvrig stoppet lagets nye målvakt, danske Albert Adamsen, 30 skudd i den kampen, en kamp MS vant 0-3. Manglerud Star er et lag man skal vokte seg mot å undervurdere, ellers er det fort gjort å få seg en på tygga.

Tidligere oppgjør
Stjernen har møtt Manglerud Star tre ganger tidligere denne sesongen. To ganger i Stjernehallen og en gang i Manglerudhallen har det blitt full pott, med bidrag og målpoeng fra samtlige fire rekker hos de røde.

Status Stjernen
Etter forrige rundes borteseier har Stjernen klatret opp på en femteplass på tabellen, et poeng bak fjerdeplasserte Frisk Asker og et poeng foran Storhamar. Etter 30 spilte kamper har det blitt 57 poeng – fordelt på nitten seire og elleve tap. Formen har vært litt varierende for våre røde helter i det siste, og hadde før møtet mot Frisk Asker tre seire blant de seks siste kampene. Men torsdagens seier som kom etter tre perioder med hardt «ærbe» så ut til å være litt lettende for spillerne og ga utvilsomt tilbake en god del med selvtillit. Det er definitivt noe å bygge videre på i kveldens kamp i «garasjen». Håkon Imset Stormli manglet sist i en ellers skadefri tropp – men den trønderske måljegeren er klar for å snøre på seg skøytene igjen til dagens kamp.

Filip Gunnarsson og Sander Rønnild er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2022/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 41 poeng (11 + 30)
Manglerud Star: Emil Bejmo 24 poeng (9 + 15)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 45 minutter
Manglerud Star: Emil Frøshaug 34 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 21,7%
Manglerud Star: 10,5%

Undertallspill:
Stjernen: 79,1%
Manglerud Star: 84,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 89,6% / Preben Rabben Arntsen 92,4%
Manglerud Star: Alexander Johnsen 82,4% / Albert Adamsen 91,2%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play fra kl. 15:55. Kampstart er kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.no