• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Grüner

Stjernen fortsetter jakten på poeng i serieinnspurten ved å reise til Oslo for å møte Grüner. En god plassering og mulig hjemmefordel i sluttspillet står på spill, og i følge vår hovedtrener Fredrik Johansson er spillerne skjerpet og fullt fokusert på kveldens oppgave.

Kveldens motstander
Grüner befinner seg på tiendeplass på tabellen, med henholdsvis tolv og nitten poeng opp til Ringerike og Manglerud Star på plassene foran. Etter 42 spilte kamper har gutta fra løkka har hittil sanket 35 poeng fordelt på fem seire og 37 tap. På de seks siste kampene har det blitt seks tap, men de kapret riktignok et poeng fra vår erkerival Sparta med tap på straffeslag. Grüner har også vært aktive på overgangsmarkedet siden sist de møtte Stjernen. Backen Marius Johansen og målvakten Anders Iversen Haugom har blitt lånt inn fra Furuset, løperen Shafaat Hashim har blitt lånt inn fra Manglerud Star, mens Leo Halmrast og Niclas Jessessen har kommet på permanente overganger fra IK Oskarshamn og Sparta. Dette fordi laget har slitt en del med skader, og vil være best mulig rustet for de siste seriekampene og kvalifiseringsspill.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Grüner har møtt hverandre fire ganger så langt denne sesongen, og våre røde iskrigere har gått av med seieren i samtlige oppgjør. Man har ikke avgitt et eneste poeng mot Oslo-laget og de to siste kampene har endt hele 2-11 og 9-3 til Stjernen.

Status Stjernen
Stjernen ligger på femteplass på tabellen, elleve poeng foran Frisk Asker og tre poeng bak Sparta. Etter 42 spilte kamper har våre røde helter sanket 83 poeng, fordelt på 27 seire og 15 tap. På de seks siste kampene har det blitt fire seire og to tap, hvor det var fire strake seire før det ble et knepent tap på overtid i forrige runde mot Stavanger Oilers. Stjernen har ikke vært aktive på overgangsmarkedet, men det er heller ikke mange skadefravær i troppen. I forrige runde var det kun Stian Nybraaten Hansen som manglet. Det passer bra for å jakte etter de siste ni poengene det gjenstår å spille om i årets serie, og kampen om de første tre starter allerede i kveld på borteis i Oslo.

Sander Rønnild og Stian Nybraaten Hansen er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Statistikk for sesongen 2022/23
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 61 poeng (14 + 47)
Grüner: Karl Olovsson 26 poeng (15 + 11)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 49 minutter
Grüner: Jussi Tammela 100 minutter

Overtall:
Stjernen: 23%
Grüner: 11,5%

Undertall:
Stjernen: 81,8%
Grüner: 75,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,3% / Preben Rabben Arntsen 92,3%
Grüner: Linden Marshall 87,8% / Tinius Mathias Johansen 85,7%

Følg kampen:
-Se kampen på Tv2 Play fra kl. 18:55. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.