• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Ringerike
RIN

GRATISKAMP mot Ringerike

Klokka to i ettermiddag droppes pucken for den siste hjemmekampen i årets seriespill av Fjordkraft-ligaen for Stjernen, før sluttspillet begynner. Byens røde iskrigere har fått besøk av Ringerike, og det er fortsatt alt å spille om – både for tabellplasseringer og edelt metall! Stjernen byr også på gratis inngang til kveldens kamp!

Kveldens motstander
Ringerike befinner seg på niendeplass på tabellen, femten poeng foran Grüner og fire poeng bak Manglerud Star på den siste plassen som kvalifiserer til sluttspill. Etter 43 spilte kamper har de sanket 31 poeng fordelt på ni seire og 34 tap. På de seks siste kampene har ringerikingene fire tap og to seire hvor de har beseiret Sparta og nå sist Frisk Asker. Litt aktivitet på overgangsmarkedet har det også vært siden lagene møttes sist, Robin Haglund Mathisen er innlånt fra Stavanger Oilers. Ringerike tok en overbevisende seier i forrige runde, og kommer til å gi alt de har de to gjenstående kampene i håp om å kvalifisere seg til sluttspillet.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Ringerike har møtt hverandre fire ganger tidligere denne sesongen. Stjernen har gått seirende ut av samtlige, Sist lagene møttes sørget målvakt Preben Rabben Arntsen for å holde nullen da de røde vant 0-4 i Schjongshallen.

Status Stjernen
Stjernen ligger fortsatt på femteplass, men er nå kun to poeng bak Sparta og Vålerenga på plassene foran og fjorten poeng foran Frisk Asker. Etter 43 spilte kamper har de røde sanket 86 poeng fordelt på 28 seire og femten tap. På de seks siste kampene har Stjernen ett tap og fem seire og har scoret hele 34 mål. Med to kamper igjen og seks poeng å spille om, så er det godt å se at våre røde helter spiller med selvtillit, intensitet, høy fart, og ikke minst vet akkurat hvor målet står. Jakten på hjemmebanefordel i sluttspillet og muligens også medalje fortsetter mot Ringerike i dag, hvor Stjernen også har gratiskamp med fri inngang for alle!

Alex Dostie og Sander Rønnild er ikke med i troppen til dagens kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for line up!

Totalt for sesongen 22/23:
Poengkongen:
Stjernen: Alex Dostie 63 poeng (15 + 48)
Ringerike: Johnny Corneil og Leonards Rimjans 32 poeng hver (17 + 15 og 16 + 16)

Utvisninger:
Stjernen: Benjamin Byrkjeland 49 minutter
Ringerike: Thor Jørgen Friestad 58 minutter

Overtallspill:
Stjernen: 25,3%
Ringerike: 20,6%

Undertallspill:
Stjernen: 82%
Ringerike: 71,7%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jesper Folke Eliasson 90,3% / Preben Rabben Arntsen 92,5%
Ringerike: Mattias Pettersson 88,9% / Jørgen Rønning 87,1%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 13:30. Kampstart kl 14:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.