• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 August Aug
Torsdag Tor 17 August Aug
Torsdag Tor 24 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Torsdag Tor 31 August Aug
Torsdag Tor 7 September Sept
Søndag Søn 17 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

FØR KAMPEN MOT STORHAMAR

Da er endelig alle formaliteter og treningskamper fullført, og det er endelig tid for seriestart i EliteHockey Ligaen (EHL). Stjernen åpner sesongen med tre strake bortekamper, og har i dag tatt turen til Hamar og CC Amfi for å måle krefter med fjorårets NM-finalist Storhamar.

Kveldens motstander
Det har blitt en del utskiftninger i troppen til hovedtrener Petter Thoresen foran denne sesongen. Det er mye rutine som har ankommet CC Amfi i form av Andreas Martinsen, Stefan Espeland og Villiam Strøm fra Vålerenga, samt Kenneth Pappalardo Gulbrandsen fra Ringerike og Marcus Bryhnisveen fra Manglerud Star. I tillegg er spillere som Patrick Thoresen, Peter Quenneville og Jacob Berglund med videre. Hamarsingenes siste treningskamp endte med solide 4-0 mot Frisk Asker hjemme på Hamar, så de gule og blå ser ut til å være i rute foran årets sesong.

Status Stjernen
For trener Fredrik Johansson i Stjernen har det også blitt en del nye fjes, og mange spennende tilvekster. Brødrene Kristian og Andreas Røykås Marthinsen kom fra svenske HC Dalen, Joachim Lunde Hermansen og Filip Lalande er nye fra Vålerenga, Marius Carho Hansen fra Ringerike, Dominic Cormier fra slovakiske HC Banska Bystrica og fra nettopp kveldens motstander signerte Stjernen unge Joachim Johannes Barmoen. Men også to av poengkongene fra forrige sesong, Austin Cangelosi og John Nicholas Piccnich, er med videre og som i sesongoppkjøringen ser ut til å ha funnet tonen med en annen nykommer, Calle Spaberg Olsen (Grüner). Bakerst skal duoen Preben Rabben Arntsen og Laban Byrkjeland vokte buret, noe de har vist gode takter til i treningskampene. Med ligaens tredje yngste lag, en topp motivert målvakt, god defensiv struktur og en hurtig, offensiv spillestil med målfarlige spillere så ligger alt til rette for å kunne reise hjem fra Hamar med poeng i serieåpningen.

Sondre Grønli og Joachim Barmoen er ikke med i troppen til dagen kamp!

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 17:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.