• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

FØR KAMPEN MOT STORHAMAR

Da er endelig alle formaliteter og treningskamper fullført, og det er endelig tid for seriestart i EliteHockey Ligaen (EHL). Stjernen åpner sesongen med tre strake bortekamper, og har i dag tatt turen til Hamar og CC Amfi for å måle krefter med fjorårets NM-finalist Storhamar.

Kveldens motstander
Det har blitt en del utskiftninger i troppen til hovedtrener Petter Thoresen foran denne sesongen. Det er mye rutine som har ankommet CC Amfi i form av Andreas Martinsen, Stefan Espeland og Villiam Strøm fra Vålerenga, samt Kenneth Pappalardo Gulbrandsen fra Ringerike og Marcus Bryhnisveen fra Manglerud Star. I tillegg er spillere som Patrick Thoresen, Peter Quenneville og Jacob Berglund med videre. Hamarsingenes siste treningskamp endte med solide 4-0 mot Frisk Asker hjemme på Hamar, så de gule og blå ser ut til å være i rute foran årets sesong.

Status Stjernen
For trener Fredrik Johansson i Stjernen har det også blitt en del nye fjes, og mange spennende tilvekster. Brødrene Kristian og Andreas Røykås Marthinsen kom fra svenske HC Dalen, Joachim Lunde Hermansen og Filip Lalande er nye fra Vålerenga, Marius Carho Hansen fra Ringerike, Dominic Cormier fra slovakiske HC Banska Bystrica og fra nettopp kveldens motstander signerte Stjernen unge Joachim Johannes Barmoen. Men også to av poengkongene fra forrige sesong, Austin Cangelosi og John Nicholas Piccnich, er med videre og som i sesongoppkjøringen ser ut til å ha funnet tonen med en annen nykommer, Calle Spaberg Olsen (Grüner). Bakerst skal duoen Preben Rabben Arntsen og Laban Byrkjeland vokte buret, noe de har vist gode takter til i treningskampene. Med ligaens tredje yngste lag, en topp motivert målvakt, god defensiv struktur og en hurtig, offensiv spillestil med målfarlige spillere så ligger alt til rette for å kunne reise hjem fra Hamar med poeng i serieåpningen.

Sondre Grønli og Joachim Barmoen er ikke med i troppen til dagen kamp!

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 17:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.