• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Sparta
SPA

Før kampen mot Sparta

«Revansjesugne med attityd» er kloke ord fra vår eminente hovedtrener Fredrik Johansson. Stjernen er klare for å slå tilbake allerede i kveld når erkerival Sparta kommer på besøk. Spillerne vil gjøre alt for å vinne kampen på isen, mens våre supportere dominerer tribunelivet.

Kveldens motstander
Sparta innehar fjerdeplassen på tabellen etter åtte spilte kamper, hvor sarpingene har tatt fem seire og tre tap. Det gir tolv poeng, hvilket betyr at de er à poeng med Lillehammer på plassen bak og har tre poeng opp til Vålerenga på tredjeplass. Laget fra Sarpsborg har beholdt store deler av laget fra forrige sesong, men noen nye fjes har det også blitt. Mest kjent er nok at Jonathan Hermansson gikk fra den røde til den blå delen av Østfold, men også kanadiske Tim Daly og målvaktsduoen Mathias Schippers Landa og ungarske Bence Bàlizs er blant Spartas signeringer denne sesongen. Trener Sjur Robert Nilsen mønstrer fortsatt et lag med høy arbeidsmoral med flere kreative hoder, og har fått en god start på sesongen.

Status Stjernen
Stjernen ligger på syvendeplass på tabellen med ni poeng – à poeng med Frisk Asker på plassen foran, og tre poeng foran Lørenskog på åttendeplass. Våre røde iskrigere har også en kamp mindre spilt enn kveldens motstander. Trener Fredrik Johansson har uttalt på klubbens sosiale medier at spillerne skal være revansjesugne, men også ha «attityd» til å gå inn og påvirke denne type tette kamper som dette lokaloppgjøret ofte pleier å bli. Det blir utvilsomt viktig å holde fokus defensivt, men samtidig viktig at spillere som Cangelosi og Piccinich begge har åpnet poengkontoen og er med i toppen av poengligaen. Det meldes om at billetten går unna som varmt hvetebrød, så våre gutter vil få bra med støtte fra supporterne.

Marius Carho Hansen og Joachim Barmoen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Møt Stjernenspillerne Dominic Cormier, Jack Badini og Stian Kaltrud Nystuen 10 min. etter kampslutt. Her blir det muligheter for autografer og selfier. Dette vil skje i rundvantet (utenfor isen) ved hovedinngangen!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi og John Nicholas Piccinich 12 poeng hver (4 + 8 og 4 + 8)
Sparta: Hans Kristian Jakobsson 12 poeng (4 + 8)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 8 minutter
Sparta: Niklas Roest 27 minutter

Overtall:
Stjernen: 21,1%
Sparta: 17,1%

Undertall:
Stjernen: 75%
Sparta: 86,4%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,9% / Kasper Laban Byrkjeland 90,2%
Sparta: Bence Bàlizs 91,2% / Mathias Schippers Landa 94,7%

Følg kampen:
-Har du ikke muligheten for å se kampen LIVE i Stjernehallen kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.