• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Før kampen mot Vålerenga

I kveld er det serieleder Vålerenga som gjester Stjernehallen, og våre røde helter skal i aksjon for å sørge for at alle tre poengene blir igjen i plankebyen når gjestene reiser hjem til tigerstaden.

Kveldens motstander
Vålerenga ligger på førsteplass på tabellen, og med seksten seire og tre tap har de sanket totalt 48 poeng så langt etter nitten spilte kamper. Dermed ligger Oslo-laget fem poeng foran tredjeplasserte Stavanger Oilers og to poeng foran Storhamar på andreplass. I forrige runde ble det tap 6-3 mot Stavanger Oilers i DNB Arena, hvilket betyr at Vålerenga har sluppet inn ti mål på de to siste kampene. På overgangsmarkedet har Vålerenga forsterket sitt lag med ytterligere enn canadier siden Andrew Nielsen signerte i oktober, nemlig en gammel kjenning – Alex Dostie. Etter to kamper har Dostie allerede sanket fem poeng (3 + 2), men er det noen som burde kjenne mannens egenskaper godt, så er det i hvert fall kveldens motstander for VIF.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Vålerenga har møttes en gang tidligere denne sesongen, da på Jordal Amfi. VIF tok seieren med 4-2 i en kamp hvor Austin Cangelosi og Stian Kaltrud Nystuen nettet for de røde fra Fredrikstad.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med syv seire og ti tap har de sanket totalt 21 poeng så langt etter sytten spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter tre poeng bak Lillehammer og tre poeng foran Frisk Asker. I forrige runde ble det nok et knepent tap mot Storhamar i CC Amfi hvor Filip Lalande ble eneste målscorer for Stjernen etter pasninger fra Stian Nybraaten Hansen og Jonathan Hafsmoe. På overgangsmarkedet har Stjernens styreleder Gisle Årnes uttalt at hvis laget skal forsterkes, så må det finansieres utenfra. Men det betyr ikke at det ikke jobbes med muligheter, og klubbens daglige leder Anders Åsle forteller til lokalavisa at Stjernen har et par spillere i kikkerten, blant annet med hjelp av aksjonen Folkets Spiller. Men først må Vålerenga beseires, og det gjennom at vår trenerduo Fredrik Johansson og Mikael Mattsson må oppildne våre spillere med lidenskap og «attityd», så hjertet plasseres godt utapå drakta i det de entrer isen i kveld.

Calle Spaberg Olsen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Gabriel Johansen hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Fan Zone
Møt Stjernenspillerne Jack Badini, Stian Kaltrud Nystuen og Jarl Tillman 10 min. etter kampslutt. Her blir det muligheter for autografer og selfier. Dette vil skje i rundvantet (utenfor isen) ved hovedinngangen!

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 23 poeng (7 + 16)
Vålerenga: Mika Partanen 27 poeng (10 + 17)

Utvisninger:
Stjernen: Tre spillere med 14 minutter hver
Vålerenga: Jørgen Karterud og Didrik Nøkleby Svendsen 27 minutter hver

Overtall:
Stjernen: 15,5%
Vålerenga: 27,4%

Undertall:
Stjernen: 79,7%
Vålerenga: 88,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,5% / Kasper Laban Byrkjeland 92,6%
Vålerenga: Tobias Johansen Breivold 92,1% / Joona Partanen 95,1%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i hallen, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.