• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Før kampen mot Vålerenga

I kveld er det serieleder Vålerenga som gjester Stjernehallen, og våre røde helter skal i aksjon for å sørge for at alle tre poengene blir igjen i plankebyen når gjestene reiser hjem til tigerstaden.

Kveldens motstander
Vålerenga ligger på førsteplass på tabellen, og med seksten seire og tre tap har de sanket totalt 48 poeng så langt etter nitten spilte kamper. Dermed ligger Oslo-laget fem poeng foran tredjeplasserte Stavanger Oilers og to poeng foran Storhamar på andreplass. I forrige runde ble det tap 6-3 mot Stavanger Oilers i DNB Arena, hvilket betyr at Vålerenga har sluppet inn ti mål på de to siste kampene. På overgangsmarkedet har Vålerenga forsterket sitt lag med ytterligere enn canadier siden Andrew Nielsen signerte i oktober, nemlig en gammel kjenning – Alex Dostie. Etter to kamper har Dostie allerede sanket fem poeng (3 + 2), men er det noen som burde kjenne mannens egenskaper godt, så er det i hvert fall kveldens motstander for VIF.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Vålerenga har møttes en gang tidligere denne sesongen, da på Jordal Amfi. VIF tok seieren med 4-2 i en kamp hvor Austin Cangelosi og Stian Kaltrud Nystuen nettet for de røde fra Fredrikstad.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med syv seire og ti tap har de sanket totalt 21 poeng så langt etter sytten spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter tre poeng bak Lillehammer og tre poeng foran Frisk Asker. I forrige runde ble det nok et knepent tap mot Storhamar i CC Amfi hvor Filip Lalande ble eneste målscorer for Stjernen etter pasninger fra Stian Nybraaten Hansen og Jonathan Hafsmoe. På overgangsmarkedet har Stjernens styreleder Gisle Årnes uttalt at hvis laget skal forsterkes, så må det finansieres utenfra. Men det betyr ikke at det ikke jobbes med muligheter, og klubbens daglige leder Anders Åsle forteller til lokalavisa at Stjernen har et par spillere i kikkerten, blant annet med hjelp av aksjonen Folkets Spiller. Men først må Vålerenga beseires, og det gjennom at vår trenerduo Fredrik Johansson og Mikael Mattsson må oppildne våre spillere med lidenskap og «attityd», så hjertet plasseres godt utapå drakta i det de entrer isen i kveld.

Calle Spaberg Olsen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Gabriel Johansen hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Fan Zone
Møt Stjernenspillerne Jack Badini, Stian Kaltrud Nystuen og Jarl Tillman 10 min. etter kampslutt. Her blir det muligheter for autografer og selfier. Dette vil skje i rundvantet (utenfor isen) ved hovedinngangen!

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 23 poeng (7 + 16)
Vålerenga: Mika Partanen 27 poeng (10 + 17)

Utvisninger:
Stjernen: Tre spillere med 14 minutter hver
Vålerenga: Jørgen Karterud og Didrik Nøkleby Svendsen 27 minutter hver

Overtall:
Stjernen: 15,5%
Vålerenga: 27,4%

Undertall:
Stjernen: 79,7%
Vålerenga: 88,3%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,5% / Kasper Laban Byrkjeland 92,6%
Vålerenga: Tobias Johansen Breivold 92,1% / Joona Partanen 95,1%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i hallen, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.