• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Comet
HAL
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Comet

Den siste kampen før det er tid for advent og julestria setter inn for alvor, bringer Stjernen til Halden og et nytt Østfoldderby mot Comet. Et nylig forsterket Stjernen skal måle krefter mot haldenserne som har hatt det tungt i sitt comeback i eliten.

Kveldens motstander
Comet ligger på tiendeplass på tabellen, og med tre seire og sytten tap har de sanket totalt 8 poeng etter tjue spilte kamper. Dermed ligger haldenserne seks poeng bak Ringerike på plassen foran og ti poeng bak åttendeplasserte Lørenskog. I forrige runde ble tidligere Stjernen-spiller Casper Myklebust tomålsscorer da de tapte 8-2 mot Ringerike på borteis. På overgangsmarkedet har de tidligere lånt inn Paulius Gintautas fra Sparta, men han skal ha returnert til Sarpsborg. Den finske backen Sebastian Kauppila som kom fra svenske Kalmar HC, har reist hjem og signert for KeuPa HT. Haldenserne har fått det tøft i sitt comeback i eliten i norsk hockey, men våre røde helter skal vokte seg mot å undervurdere Comet.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Comet har møttes en gang tidligere denne sesongen, også da i Halden Ishall. Den gangen endte det med seier til Stjernen med 0-8, i en kamp hvor vår egen Sondre Grønli satte kronen på verket med den åttende scoringen et minutt før slutt, servert av Kristian Røykås Marthinsen og Jarl Fredrik Tillman.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med åtte seire og elleve tap har de sanket totalt 24 poeng etter nitten spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter à poeng med Lillehammer på plassen foran og tre poeng foran Frisk Asker. I forrige runde seiret Stjernen mot nettopp Frisk Asker på borteis, hvor rekka med hurtigtoget Stian Nybraaten Hansen, arbeidsjernet Filip Lalande og playmakeren Jonathan Hafsmoe skapte furore og var delaktige i fire av Stjernens fem mål. Litt aktivitet på overgangsmarkedet har det også blitt – Niklas Olausson glapp i siste time da han valgte å signere for Luleå, men inn har den svensken Ludvig Jardeskog kommet fra østerrikske Graz99ers. En back som skal være god i egen sone, og som ikke er redd for å trykke på litt fysisk. Det var lettelse å spore hos Stjernen etter seieren i forrige runde, og trener Fredrik Johansson og hans menn ønsker nok å bygge videre på dette i kveld.

Kristian Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Didrik Utter og Emilio Törnvall hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 25 poeng (8 + 17)
Comet: Pelle Hedlund 13 poeng (6 + 7)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 18 minutter
Comet: David Nilsson 30 minutter

Overtall:
Stjernen: 16,2%
Comet: 12%

Undertall:
Stjernen: 80,8%
Comet: 64,6%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,8% / Laban Byrkjeland 92,7%
Comet: Arvid Ljung 85,5% / Kristian Høvik 81,2%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 18:30!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.