• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lillehammer
LIL

Før kampen mot Lillehammer

Advent blir regnet som vente- og fastetiden frem mot jul, men det er lov å «jukse» litt med en kulinarisk opplevelse i form av ei pølse i brød og noe leskende drikke til i Stjernehallen når våre røde helter skal ut i dyst. Ettermiddagens gjester er Lillehammer, og legg merke til at kampstart er klokka 14:00.

Kveldens motstander
Lillehammer ligger på syvendeplass på tabellen, og med åtte seire og tretten tap har de sanket totalt 24 poeng etter tjueen spilte kamper. Dermed ligger lillehamringene à poeng med Frisk Asker på plassen foran, og seks poeng foran Lørenskog. I forrige runde noterte tidligere Stjernen-spillere Jonas Medby og Alexander Reichenberg seg for poeng da Frisk Asker tok seieren med 3-7 i Eidsiva Arena. Litt aktivitet på overgangsmarkedet har det også vært – i oktober signerte man amerikaneren Dallas Gerads fra Greenville Swamp Rabbits, en avtale som nylig ble forlenget til å vare ut sesongen. Det har unektelig svingt litt for Lillehammer denne sesongen, men er likevel et lag med mye kvalitet i seg.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Lillehammer har møttes to ganger tidligere denne sesongen. De røde vant 6-4 hjemme i Stjernehallen hvor Filip Gunnarsson scoret to mål, i tillegg til mål fra Jonathan Hafsmoe, Austin Cangelosi, Magnus Eikrem Haugen og Stian Nybraaten Hansen. Mens i Eidsiva Arena var Brendan Ellis eneste målscorer da Lillehammer vant 4-1.

Status Stjernen
Stjernen ligger på femteplass på tabellen, og med ni seire og elleve tap har de sanket totalt 27 poeng etter tjue spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter seks poeng bak Sparta og tre poeng foran Frisk Asker. I forrige runde gnistret det ikke akkurat av Stjernen, men Sondre Grønli og Stian Kaltrud Nystuen sikret det viktigste – nemlig tre poeng. Også Stjernen har vært litt aktive på overgangsmarkedet – svenske Ludvig Jardeskog fikk sin debut mot Comet, men også amerikanske Grant Mismash har signert, og spilte sist for svenske Östersunds IK i Allsvenskan. Grant Mismash er spilleklar til dagens kamp. Andreas Røykås Marthinsen nevnte til Fredriksstad Blads utsendte i Halden på torsdag at han ville beklage til supporterne – det er nok hele laget villig til å gjøre, i form av en solid kamp og tre poeng mot Lillehammer i ettermiddag.

Kristian Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Didrik Utter og Emilio Törnvall hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Fan Zone
Møt Stjernenspillerne JJ, Emil Buskoven og Stian Nybraaten Hansen 10 min. etter kampslutt. Her blir det muligheter for autografer og selfier. Dette vil skje i rundvantet (utenfor isen) ved hovedinngangen!

Statistikk for sesongen 23/24:
Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 26 poeng (8 + 18)
Lillehammer: Alexander Reichenberg 26 poeng (14 + 12)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 18 minutter
Lillehammer: Robin Soudsky 66 minutter

Overtall:
Stjernen: 15,8%
Lillehammer: 15,5%

Undertall:
Stjernen: 80,5%
Lillehammer: 75,8%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,8% / Laban Byrkjeland 93%
Lillehammer: Tomas Kral 88,8% / Theo Roseboom de Vries 89,9%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE i hallen, kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 14:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.