• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Lørenskog
LOR

Før kampen mot Lørenskog

Stjernen disker opp med en ny lørdagskamp hjemme i Stjernehallen, med nykommer Lørenskog på besøk. Det ligger an til en spennende kamp hvor våre røde helter har tatt opp jakten på den viktige fjerdeplassen.

Kveldens motstander
Lørenskog ligger på åttendeplass på tabellen, og med seks seire og seksten tap har de sanket totalt 18 poeng på tjueto spilte kamper. Dermed ligger Lørenskog ni poeng bak Lillehammer og fire poeng foran Ringerike. I forrige runde prøvde de med en liten sluttspurt mot Frisk Asker med to raske reduseringer fra Espen Kleppe Hermanrud og Theodor Steen- Gulbrandsen, men tapte til slutt 3-5. På overgangsmarkedet har et noe skadeskutt Lørenskog lånt inn løperen Sander Husebø og backen Thomas Lyngås Higson fra Stavanger Oilers. Men skader til tross, dette er et lag som ikke har noe å tape, så det er livsfarlig å undervurdere.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Lørenskog har møttes to ganger tidligere denne sesongen. Stjernen vant 6-2 hjemme i Stjernehallen, hvor Emil Buskoven var blant målscorerne, og i Lørenskog Ishall ble det seier 2-5 hvor Buskoven hadde en målgivende pasning og Jack Badini scoret to mål.

Status Stjernen
Stjernen ligger på femteplass på tabellen, og med ti seire og tolv tap har de sanket totalt 30 poeng på tjueto spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter seks poeng bak erkerival Sparta og à poeng med Frisk Asker på plassen bak. I forrige runde kjempet Stjernen heroisk borte mot Stavanger Oilers, og Austin Cangelosi noterte seg for to scoringer, men de røde gikk til slutt ned med flagget til topps etter å ha tapt 4-2. På overgangsmarkedet har det stilnet etter en litt hektisk periode, men trener Fredrik Johansson har vært fornøyd med hvordan Ludvig Jardeskog og Grant Mismash har kommet inn i laget. Stjernen-gutten Magnus Nybraaten Hansen som nylig kom tilbake fra Comet står på lagoppstillingen til dagens kamp. Stjernen kom fra tre strake seiere før en absolutt hederlig innsats mot Stavanger, så det er utvilsomt mye positivt å ta med seg inn i kampen i kveld.

Austin Cangelosi, Kristian Røykås Marthinsen, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Emilio Törnvall hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Fan Zone
Møt Stjernenspillerne Joachim Lunde Hermansen, Filip Gunnarsson og Håkon Imset Stormli 10 min. etter kampslutt. Her blir det muligheter for autografer og selfier. Dette vil skje i rundvantet (utenfor isen) ved hovedinngangen!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 30 poeng (12 + 18)
Lørenskog: Vegard Faret 22 poeng (11 + 11)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson og Brendan Ellis 18 minutter hver
Lørenskog: Fredrik Pedersen 37 minutter

Overtall:
Stjernen: 15,5%
Lørenskog: 13,2%

Undertall:
Stjernen: 78,3%
Lørenskog: 75,8%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 89,8% / Laban Byrkjeland 92,7%
Lørenskog: Anders Iversen Haugum 89,2% / Alexander Nilsson 87,7%

Følg kampen:
-Har du ikke mulighet til å se kampen LIVE kan du se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 14:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.