• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Hjemme
Ringerike
RIN
Borte
Stjernen
STJ

Før kampen mot Ringerike

Det er i dag 50 år siden Stjernen rykket opp i landets øverste divisjon – i 1974 spilte våre røde helter mot Viking, mens dagens helter har tatt turen til Ringerike sammen med et par busslaster med supportere for å jakte tre nye og viktige poeng.

Kveldens motstander
Ringerike ligger på niendeplass på tabellen, og med seks seire og trettifire tap har de sanket totalt 22 poeng på førti spilte kamper. Dermed ligger Ringerike elleve poeng bak Lørenskog og ni poeng foran Comet. I forrige runde ble Esbjørn Fogstad Vold eneste målscorer for ringerikingene da de tapte 4-1 mot Frisk Asker. Litt aktivitet har det vært på overgangsmarkedet også hvor Marcus Rønning har returnert til Storhamars U20-lag, mens målvakten Aleksander Johnsen har ankommet fra Furuset. Det har nok ikke blitt den sesongen laget fra Hønefoss hadde sett for seg, men det må ikke bli en hvilepute for noen lag som gjester Schjongshallen.

Tidligere oppgjør
Lagene har møttes fire ganger tidligere denne sesongen, hvor Stjernen har vunnet tre og Ringerike ett oppgjør. Ringerike åpnet med en seier 3-1, før det ble rød seier på straffeslag og så 3-5 i neste oppgjør. Det foreløpige siste møtet mellom lagene endte 6-0 i Stjernehallen med blant annet et hattrick fra Austin Cangelosi.

Status Stjernen
Stjernen ligger på sjetteplass på tabellen, og med tjueen seire og nitten tap har de sanket totalt 61 poeng på førti spilte kamper. Dermed ligger våre røde helter ni poeng bak Frisk Asker og tjueen poeng foran Lillehammer. I forrige runde vant Stjernen midtperioden 6-0, og kampen 7-1 etter blant annet et hattrick av Jack Badini. På overgangsmarkedet har det vært stille for Stjernen, men de røde lar flere av klubbens unge og lovende få prøve seg. Stjernen har tre seire på de fire siste kampene, og ønsker å plukke så mange poeng som mulig inn mot årets sluttspill.

Magnus Nybraaten Hansen, Eskil Stene, Håkon Imset Stormli, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen er ikke med i troppen til kveldens kamp! Didrik Utter og Gabriel Johansen hentes opp fra U20-troppen. Følg med på sosiale medier utover ettermiddagen for Line-ups!

Statistikk for sesongen 23/24:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi 54 poeng (25 + 29)
Ringerike: Leonards Rimjans 28 poeng (7 + 21)

Utvisninger:
Stjernen: Ludvig Jardeskog 51 minutter
Ringerike: Dennis Ryttar 55 minutter

Overtall:
Stjernen: 19,7%
Ringerike: 17,9%

Undertall:
Stjernen: 79,2%
Ringerike: 75%

Redningsprosenten:
Stjernen: Preben Rabben Arntsen 90,1% / Kasper Laban Byrkjeland 91,3%
Ringerike: Mathias Schjerpen Arnkværn 88,1% / Jørgen Rønning 88,6%

Følg kampen:
-Se kampen på TV2 Play. Kampstart kl 16:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Live statistikk finner du på HockeyLive.