Rødgrønt samarbeid
Publisert: 2024-05-23
Det er to tradisjonsrike klubber som nå legger hodene i bløt sammen for å utvikle både egen klubb, men også norsk hockey generelt. Stjernen Hockey og Manglerud Star innleder nå et samarbeid for å gi sine unge spillere større muligheter for utvikling.

Begge klubber har en lang historie når det kommer til spillerutvikling, og både daglig leder Anders Åsle og hovedtrener Niklas Andresen er fullt ut motivert for et slikt samarbeid med den nybakte 1.divisjonsklubben fra Oslo Øst.

-Vi vet at MS er en klubb som har laget mange gode hockeyspillere, og de har bra trenerressurser. Vi tror dette vil bli en bra arena for en del unge spillere som trenger kamptrening, og det kan være spillere som er aktuelle å låne i perioder med mye skader, sier Anders Åsle.

Niklas Andresen er i sin uttalelse inne på mye av det samme som vår daglige leder nevner.

-For oss gir samarbeidet en god arena til utvikling av spillere. Vi ønsker tett dialog og har avtalt jevnlige møter hver måned for at samarbeidet skal bli best mulig. Vi er opptatt av at samarbeidet går begge veier – at våre spillere kan få istid og utvikling i MS, men også at aktuelle spillere hos MS kan komme og få kjenne på nivået hos oss gjennom sesongen når det passer seg. Vi er veldig fornøyde med denne avtalen, og mener en samarbeidsklubb er ekstremt viktig for å fortsette utvikling av unge spillere, avslutter hovedtreneren.

Stjernen Hockey ser frem til et godt og spennende samarbeid med et Manglerud Star som har en lang og stolt historie i norsk topphockey.

{!A}

Stjernen Hockey Elite
Generalpartnere