Henrik Lerbakk
Publisert: 2020-10-12
I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en av spillerne på U15, Henrik Lerbakk.

Henrik Lerbakk (13) er en del av Stjernens Team 2006, og spiller denne sesongen for U15. Han er storebror til Kristoffer på U12 – akkurat som broren, så forteller Henrik at å spille hockey for Stjernen er mer enn moro, det er en livsstil. Mens broder Kristoffer på U12 gjør livet surt for motstandernes burvokter, så sørger Henrik for å stenge kassa bakerst som U15s målvakt.

Lerbakk er glad i å spille hockey, også turneringer, og å hente hjem «bøtta» henger høyt – noe de gjorde i Nordic Youth Trophy i Sverige.

Som nevnt, så er hockey en livsstil for Henrik. Å spille for Stjernen betyr alt, og som de fleste andre spillere, så setter han stor pris på gutta på laget. Alle er som en familie, og vennskapet med gutta på laget – både på og utenfor isen er noe han setter høyt.

Hockey tar det mest av tiden Henrik har til rådighet i døgnet, men ellers så tilbringer han tid med venner og familie, samt skolen.

Stjernen Media
Generalpartnere