Lars Opsahl
Publisert: 2020-06-30
Folk i Stjernen
I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med veteranen Lars Opsahl.

Som en av veteranene i klubben tilbrakte Lars Opsahl hele sin ungdomstid i Stjernen, han begynte på Tollbodplassen i 1968 og var med etter Stjernehallen sto ferdig i 1970. Lars gikk gradene i klubben og spilte på alle ungdomslagene, samt to sesonger på A-laget i sesongene 77/78 og 82/83. I mellomtiden var han aktiv i engelsk liga mens han studerte.

Opsahls beste minner fra klubben er primært ungdomstiden – spesielt husker han klubbens første NM-gull. Juniorlaget tok sølv i 1975, men i 1976 slo de Vålerenga i finalen og ble mestere.

Stjernen var veldig viktig for Lars, spesielt i ungdommen, med godt samhold og en god vinnerkultur. De lærte at de måtte kjempe for å bli gode, noe de også oppnådde.

Etter en periode borte fra Fredrikstad i overgangen mellom 80- og 90-tallet har det vært hyggelig å gjenoppta kontakten med gamle kjente, og de treffes jevnlig – enten i hallen, på golfbanen eller i andre sosiale sammenhenger.

Ellers jobber Lars Opsahl i Multiconsult hvor han er konserndirektør for Salg og Marked. Han er gift med Unni, har to barn på 22 og 32 år, og er glad i å spille golf, tennis og andre utesysler.

Stjernen Media
Generalpartnere