Simon Aurdahl
Publisert: 2020-08-24
Folk i Stjernen
I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med lederen for Stjernens supportergruppe Red Beavers, Simon Aurdahl.

Simon er leder i Stjernens supportergruppe, Red Beavers, noe han har vært de siste 3 årene. Han har ikke gått i Stjernehallen noe særlig før de siste 4 sesongene, men ble invitert med av Beavers-medlem Jørgen Sjø Hansen og ble nærmest umiddelbart bitt av basillen. Han har dog vært en del av Stjernen-miljøet i en årrekke gjennom å være elev på Hurrød skole hvor det jevnlig var spillere fra Stjernen som både selv var elever, eller var lærere.

I tillegg til å være supporter, så følger han opp sønnen Ludvik som spiller hockey på Stjernens U8-lag.

Hans beste minne i Stjernen var når Ludvik scoret sitt første mål for Stjernen, hvert eneste mål han gjør skaper fantastiske minner i følge supportergeneralen.

Stjernen betyr veldig mye for Simon – det som henger høyest er kameratskapet, alle for en og en for alle. Ingen må stå utenfor i Stjernens supportermiljø, alle er velkommen og alle blir behandlet likt.

Når Simon ikke tilbringer tid i Stjernehallen eller jobber dugnad til inntekt for klubben, så er det bil som gjelder – da spesielt amerikanske klassikere, noe det går mye tid til spesielt om sommeren. Ellers går det mye tid til jobben hos Brynildsen og familieliv med samboer og sønnen Ludvik.

Stjernen Media
Generalpartnere