• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Amerikansk 24-åring klar for Stjernen

Grant Mismash ble draftet i 2. runde av NHL-klubben Nashville Predators. Forwarden kommer nå til Fredrikstad fra Östersund i Hockeyallsvenskan.

-Vi har fått en del skader og trenger flere spillere i stallen. Det var surt at Niklas Olausson glapp til Luleå søndag, men nå tar vi i stedet inn Mismash, sier Stjernens sportsjef Darren Treloar.

Forwarden har vunnet U18 VM-gull med USA og vært en del av deres Juniorlandslag i 2 år. De siste 2 sesongene har han vært del av Nashville og Tampa Bay sine organisasjoner.

Denne sesongen startet han i Östersund i Hockeyallsvenskan.

-Laget har hatt en tøff start på sesongen, og de ville gjøre noen endringer. Roger Forsberg i Östersund tror at norsk hockey passer han bedre, sier Treloar.

Det er eksternt innsamlede midler som finansierer signeringen av Grant Mismash. Midler fra Folkets Spiller-kampanjen vil iinntil videre stå disponibelt, og Treloar røper at det jobbes med å kunne signere ytterligere en spiller.

-Runden med ekstern finansiering ifm Niklas Olausson var bra, og det gjør at vi nå har rom for å hente enda en mann. Vi sonderer markedet og vurderer hva som er tilgjengelig, sier Treloar.

Kristian Røykås Martinsen ute
Sistemann på skadelista i Stjernen er for øvrig Kristian Røykås Martinsen. Han fikk en smell på trening tirsdag og er ute på ubestemt tid.

Grant Mismash vil ankomme Fredrikstad før helgen, og det jobbes allerede med de nødvendige papirene for å få arbeidstillatelse.