Dette er "Folkets spiller"

«Venner av Stjernen» har lansert prosjektet Folkets Spiller. Målet er å samle inn penger for at Stjernen skal kunne styrke spillerstallen i løpet av sesongen.

-Vi ønsker å trigge grasrota og få med så mange som mulig. Her kan mange være med, beløpene blir ikke så store, sier Knut Hoff Johannessen.

Prosjektet går ut på at privatpersoner og bedrifter kan støtte Stjernen. Privatpersoner kan støtte med å vippse beløp tilsvarende draktnummeret på spilleren som scorer Stjernens første mål i hver kamp. Det betyr 88 kroner dersom Cangelosi scorer det første målet og 8 kroner dersom det er Emil Buskoven.

Registrer deg som bidragsyter

Send en sms med kodeord FOLKETS til 27333. Du er da registrert og klubben vil sende deg en VIPPS-forespørsel etter Stjernens første scoring i hver hjemmekamp.-Slik kan du motta en påminnelse og vippse ditt bidrag uavhengig av om du er i hallen eller hjemme, sier initiativtaker Hoiff Johannessen.

Ekstra bidrag

-Det er selvsagt også mulig å VIPPSE ekstra bidrag, sier initiativtaker Hoff Johannessen. Da kan du vippse valgfritt beløp til vipps nummer 20429. QR-koder med link til riktig vipps-nummer vil publiseres og gjøres kjent på aktuelle steder.

Bidrag fra bedrifter
Bedrifter vil få faktura 3-4 ganger i løpet av sesongen. 


Bedrifter kan tegne seg på gull-, sølv- og bronseavtaler, der man ganger innsatsen med hhv 10, 5 eller 3.

Har du spørsmål om prosjektet eller ønsker å støtte, ta kontakt med Stjernen-kontoret på mail: [email protected]


Les sak om prosjektet i Fredriksstad Blad her!

Generalpartnere