• Hovedpartnere

    Partnere

Nye langtidskontrakter og ny backforsterkning

Stjernen kan i dag melde at det er signert langtidsavtaler med våre lokale backtalenter Sander Rønnild og Philip Lyngsmo Hansen. Samtidig lånes Lyngsmo Hansen ut til Grüner, og Magnus Eikrem Hagen kommer midlertidig hjem fra Frankrike.

-En innholdsrik 60-årsdag for Stjernen Hockey, sier daglig leder Anders Åsle.

At Sander og Philip nå signerer lange avtaler med sin moderklubb er en bekreftelse på klubbens langsiktige satsing på egne produkter. Sportsjef Darren Treloar er veldig fornøyd med signeringene og er glad for at gutta er innstilt på å gjøre jobben som skal til for å etablere seg i Fjordkraft-ligaen.

-Sander har tatt store steg de siste to sesongene og etablert seg som en topp 6-back hos oss. Sander har en fantastisk innstilling til treningsarbeidet som kreves for å lykkes som hockeyspiller. Jeg forventer meg at Sander utvikler seg videre i årene som kommer, sier Treloar.

Når det gjelder Philip Hansen, forteller sportsjefen at en utlånsavtale er på plass med Grüner, hvilket bør sikre viktig istid som er viktig for utviklingen.

-Philip er en teknisk og spillende back som dessverre ikke har fått så mye istid som han trenger for å utvikle seg her i Stjernen. Vi tror spill i Grüner nå er veldig bra for Philip, sier Treloar.

Magnus Eikrem Haugen skrev kontrakt med den franske klubben Cergy etter fjorårets sesong i Stjernen. Den franske ligaen ble stoppet etter noen få kamper, og er nå utsatt på ubestemt tid. For å holde seg i gang ønsker nå Magnus seg tilbake til Fredrikstad for å spille kamper.

Magnus er en storvokst høyrefattet back som har gode kvaliteter både offensivt og defensivt. Magnus kommer til å løfte nivået på vår backbesetning, og iom at vi kjenner Magnus godt, er vi trygge på at han vil bidra positivt både på og utenfor isen, sier Stjernens sportsjef.

Magnus Eikrem Haugen er på en utlånsavtale som i første omgang varer til 31/12. Dersom den franske ligaen ikke kommer i gang, forlenges utlånet ut sesongen 20/21. Partene er videre enige om en avtale for sesongen 21/22, med klausul om spill i utlandet.