• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Søndag Søn 16 August Aug
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Mandag Man 14 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt

Jonathan Hermansson klar for 3 nye sesonger

19-år gamle Jonathan Hermansson har signert en ny avtale som binder ham til Stjernen ut sesongen 22/23.

–Dette er fremtiden vår, vi tror «Jonte» vil bli en toppspiller i norsk ishockey i løpet av denne kontraktsperioden, sier sportsjef Darren Treloar.

Fornøyd sportsjef
Sportsjefen sier at Jonathan Hermansson er beviset på at den som virkelig vil bli god kan bli det om han legger ned nok tid og engasjement. Treloar forteller om en unggutt som alltid er først på isen og som regel også sistemann i garderoben etter trening. Hermansson har gått via WANG-systemet i Fredrikstad, debuterte på a-laget i 18/19-sesongen, og fikk sitt definitive gjennombrudd på seniornivå i sesongen som brått ble avbrutt på grunn av koronaviruset. Jonathan er en av de mest dedikerte utøverne jeg kjenner, og han viste i sesongen som gikk at han har alle muligheter til å bli en av de beste i Norge og gå til en større liga. Jeg håper vi kan beholde ham i Stjernen så lenge at han kan være med klubben inn i Arena Fredrikstad. En dag kommer vi til å se ham i utlandet, spår Darren Treloar.

Treloar forteller at Jonathan Hermansson har en fantastisk innstilling til idretten. Stjernen ønsker å bidra til at «Jonte» kan bli en av de beste.

-Vi ønsker å ha en lokal stamme i laget vårt, og Jonathan er pr i dag en av de som er lengst framme. Vi er glade for at han velger å bli med klubben på den spennende reisen inn mot ny arena, og vi skal gjøre vårt for at han kan fortsette på den gode utviklingen han har hatt, sier Treloar.

Kobler av med tennis
Jonathan er på tennisbanen da Stjernens nettredaksjon ringer torsdag kveld. 19-åringen er spent og glad for å ha landet ny 3-års avtale med Stjernen, og han er sikker på at Stjernen vil ta nye steg i sesongen som kommer.

-Jeg har bare gode ting å si om Stjernen, så dette føles veldig riktig for meg. Jeg har en bra følelse av at jeg kommer til å bli satset på, og det er inspirerende å vite at det kommer gode importspillere jeg kan trene med hver dag og lære masse av. Jeg er sikker på at Stjernen er det beste stedet for meg å utvikle meg videre nå, sier Jonathan Hermansson.

Jonathan Hermansson er sønn av tidligere Sparta- og Stjernenspiller Göran Hermansson. «Jonte» gjorde 8 mål og 5 pass i sesongen som gikk. Vi gleder oss til fortsettelsen og har stor tro på at han vil bidra til å løfte Stjernen mot toppen av norsk ishockey.