• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Søndag Søn 16 August Aug
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Lørdag Lør 12 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Kasper Magnussen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med U18-spilleren Kasper Magnussen.

Kasper Magnussen (16) fikk sine første skøyter allerede før fylte 2 år, og ble Stjernengutt da familien flyttet tilbake til Norge fra Tyskland. Siden har han gått gradene i Stjernens ungdomsavdeling og Kasper forteller om en spennende og utviklende tid. Han fikk et tett bånd til pappa Trond som også var hans trener på 03-laget. Nå spiller Kasper primært på Stjernens U18, men har også kamper for U21. Hittil har han 84 kamper med totalt 114 poeng (63 mål og 51 målgivende) fordelt på U16, U18 og U21.

Kaspers hittil beste minne i Stjernen er etter en tøff finalekamp i Forbundscupen, som dessverre endte med tap. Assisterende trener Lasse Løkkeberg holdt en rørende tale til spillerne om hvor stolte de var av dem med blant annet tanke på prestasjoner og pågangsmot. Kasper ble trukket frem som et eksempel hvor han hadde stått opp for to av sine lagkamerater. Dette gjorde sterkt inntrykk, og er noe han vil ta med seg videre i karrieren.

Stjernen har vært med på å forme Kasper til den personen og spilleren han har blitt. Klubben og laget er veldig viktig for han, og ble avgjørende når han valgte å satse på ishockey fremfor fotball. Det samholdet i garderoben betyr mye, og han tror man skal lete lenge etter en lignende kultur og stemning i andre idretter.

Ved siden av hockeyen går Kasper siste året på Haugeåsen ungdomsskole. Neste år venter nye og spennende eventyr på hockeygymnas i svenske Leksand, men han hinter litt om mulighetene for at publikum i Fredrikstad kan etter hvert få se han score mål for Stjernens A-lag også.