Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Seier over Manglerud Star

Treningskamp nr. 2 ble spilt tirsdag i Manglerudhallen mot nettopp Manglerud Star. Med i troppen var to debutanter, Andrew O´Brien og Daniel Ciampini.

Ciampini hadde bare hatt tre økter på is med sine nye lagkamerater etter at utstyret hans ble igjen på Island på reisen fra Toronto til Fredrikstad. Men Daniel viste kvaliteter på isen og avsluttet kampen med å stjele pucken i MS' sone, drar unna en mann, sklir inn foran mål og setter pucken opp i krysset med en backhand. Stjernen vant kampen 2-4 i Manglerudhallen.

Den andre debutanten Andrew O´Brien viste også noe av det han er hentet inn for å gjøre i laget. Han ryddet unna i god stil og brukte muskler i egen sone. Andrew viste også kvaliteter forover på banen og var delaktig i det offensive spillet. Hele 8! skudd ble registrert av den storvokste backen, ingen mål riktig nok men det kommer.

Det var en rotete første periode av begge lag, en klassisk treningskamp. Det var Stjernen som tok føringen 0-1 etter at Mikael Mikalsen går på et strålende soloraid og drar av alt som prøver seg - inkludert MS keeperen, med mister pucken akkurat i det han skal sette inn pucken i det åpne målet. Men der dukker Jørgen Langdalen opp og scorer enkelt.

I den andre perioden får Stjernen et overtall og Andreas Heier dobler ledelsen etter litt rot foran MS målet. En periode Stjernen var klart best i siste halvdel.

Stjernen starter den tredje perioden som de avsluttet den andre perioden. Stjernen dominerer spillet fullstendig og 0-3 kommer som fortjent. Et fantastisk angrep av Stjernen som starter med Medby, til slutt setter Trnavsky opp Billet som scorer 0-3 i det åpne målet. Midtveis i den tredje periode reduserer MS to ganger og det står 2-3 til Stjernen med drøye 2:30 igjen å spille.
Så skal Daniel Ciampini åpne målkontoen når han snapper pucken i MS' sone og setter inn slutt resultatet 2-4 med en backhand i krysset.

– Det betyr litt for selvtilliten å score, men det er bare treningskamp, og det er ikke nå det betyr noe, sa Ciampini til Fredrikstad Blad etter kampen.

Stjernen fikk testet sitt undertall spill i går med hele 22 utvisnings minutter.

Total skuddstatistikk 20-31.