• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Rekordtidlig Kickoff

I går kveld hadde Stjernen rekordtidlig kickoff for en sesong som populært har blitt kalt «Stjernen Rebuild». Styret, klubben, trenere, spillere og supportere staker ut en ny kurs for klubben, ikke bare for kommende sesong med også med tanke på å være best mulig rustet inn mot Arena Fredrikstad.

Kvelden startet med et ekstraordinært årsmøte, hvor det nye styret ble presentert og valgt. Det avtroppende styret ble takket av, og det nye klappet inn.

Klubbens styre for hockeysesongen 2024/25 blir:
Leder: Roy Freddy Conradi Andersen
Nestleder: Hilde Sandmæl
Styremedlem: Thomas Buskoven
Styremedlem: Lars-Thomas Stene
Styremedlem: Lillian Ovell
Styremedlem: Lasse Solberg
Varamedlem: Ingrid Winsnes Trømborg

Etter det ekstraordinære årsmøtet var det duket for kickoff for sesongen 2024/25, hvor Stian Enghaug intervjuet ulike aktører i klubben om den kommende sesongen. Vi fikk også en kort presentasjon av hver av de nye medlemmene i Stjernens styre.

Vi fikk høre daglig leder Anders Åsle, styreleder Roy Freddy Andersen, sportsutvalgets Trond Magnussen og Stjernen Ungs leder Jon H. Andresen fortelle om en klubb som både er godt rustet og topp motivert til å sette en litt ny identitet på klubben, og vil gjøre sitt for at Stjernen Hockey fortsatt vil være godt rustet for både denne sesongen og for fremtiden.

Spillerne, representert ved kaptein Brendan Ellis, Stian Nybraaten Hansen og nykommer Joakim Aarseth Opsahl og trenerteamet Niklas Andresen og Filip Gunnarsson fortalte om hvordan laget vil fremstå – hvor man vil bygge en kultur med hardt arbeid, mye trening og et lag som ikke gir seg før den siste fløyta har gått. Trenerne Andresen og Gunnarsson har funnet tonen, og spillerne har respondert bra på starten og er klare for å legge ned den innsatsen som kreves. Både nye og «gamle» spillere fortalte om at man er godt motivert til å gjøre den jobben som kreves, at klubben har fått på plass gode trenere.

I tillegg ble Stjernen Sport AS, representert ved Dagfinn Reinertsen, takket for de fem siste årene de har investert i klubben.

Sist, men ikke minst, ble det presentert en ny spiller. Magnus Menkerud har signert en to-års kontrakt for Stjernen. Menkerud kommer fra spill i Lørenskog forrige sesong.

Kvelden ble avsluttet med en appell fra den nye styrelederen med et mantra om at de beste dagene ligger foran oss, ikke bak oss.