• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 August Aug
Torsdag Tor 17 August Aug
Torsdag Tor 24 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Torsdag Tor 31 August Aug
Torsdag Tor 7 September Sept
Søndag Søn 17 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov

Humørsprederen takker av

«Man må jo bjuda litt på» uttalte Sander Rønnild etter at han nærmest i nettoen hadde satt pucken i mål under showstraffene på Stjernens Skills Competition.

Det er slik vi vil huske Stjernens nummer 22 – en som aldri var redd for å lage litt liv og røre og skape masse humør og motivasjon i spillergruppa.

Sander fikk også en høy status blant publikum, og ikke minst supporterne på ståplass for sin kompromissløse spillestil. Han sto alltid opp for sine lagkamerater, supporterne, klubben og byen i hvert eneste bytt og nølte ikke med å smelle på litt ekstra hvis det var noen fra motstanderlaget som forsøkte seg med noen ureglementerte triks.

Selv om ikke poengproduksjonen var den aller største (2 mål og 13 målgivende), så spilte kraftbacken med et enormt hjerte og ga alltid 100% i hver og en av de 248 kampene han fikk. En lojal og trofast klubbspiller som gjorde alt for klubben sin helt siden trener Jarmo Tolvanen kastet ham innpå i en kamp mot Lørenskog i 2016.

Trenere har kommet og gått siden det, men Rønnild fortsatte å spille med det samme store hjertet og lidenskapen noe vi og trener Fredrik Johansson fikk se også under sesongen vi nylig har lagt bak oss.

-Jeg vil takke alle som har hjulpet meg på veien, trenere og alle rundt lagene jeg har vært i. Alle fine menneskene jeg har blitt kjent med. Jeg vil også rette en ekstra takk til Jan G. for fine oppmuntringer og motivasjon samtaler i hallen og på telefon, sier Sander Rønnild.

Stjernen ønsker å takke Sander Rønnild for den enorme jobben og hva han har betydd for klubben både på og utenfor isen, og ønsker ham lykke til videre i jobben som personlig trener.