• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Humørsprederen takker av

«Man må jo bjuda litt på» uttalte Sander Rønnild etter at han nærmest i nettoen hadde satt pucken i mål under showstraffene på Stjernens Skills Competition.

Det er slik vi vil huske Stjernens nummer 22 – en som aldri var redd for å lage litt liv og røre og skape masse humør og motivasjon i spillergruppa.

Sander fikk også en høy status blant publikum, og ikke minst supporterne på ståplass for sin kompromissløse spillestil. Han sto alltid opp for sine lagkamerater, supporterne, klubben og byen i hvert eneste bytt og nølte ikke med å smelle på litt ekstra hvis det var noen fra motstanderlaget som forsøkte seg med noen ureglementerte triks.

Selv om ikke poengproduksjonen var den aller største (2 mål og 13 målgivende), så spilte kraftbacken med et enormt hjerte og ga alltid 100% i hver og en av de 248 kampene han fikk. En lojal og trofast klubbspiller som gjorde alt for klubben sin helt siden trener Jarmo Tolvanen kastet ham innpå i en kamp mot Lørenskog i 2016.

Trenere har kommet og gått siden det, men Rønnild fortsatte å spille med det samme store hjertet og lidenskapen noe vi og trener Fredrik Johansson fikk se også under sesongen vi nylig har lagt bak oss.

-Jeg vil takke alle som har hjulpet meg på veien, trenere og alle rundt lagene jeg har vært i. Alle fine menneskene jeg har blitt kjent med. Jeg vil også rette en ekstra takk til Jan G. for fine oppmuntringer og motivasjon samtaler i hallen og på telefon, sier Sander Rønnild.

Stjernen ønsker å takke Sander Rønnild for den enorme jobben og hva han har betydd for klubben både på og utenfor isen, og ønsker ham lykke til videre i jobben som personlig trener.