• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Søndag Søn 27 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Søndag Søn 11 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Tirsdag Tir 17 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb

Sterk seier i Värmland

(BIK Karlskoga – Stjernen Hockey 3-4) I kveld skulle Stjernen måle krefter med et av de beste lagene i Hockeyallsvenskan – BIK Karlskoga, som ble nummer tre forrige sesong. Stjernen hadde tunge fravær i form av Brendan Ellis, Austin Cangelosi, Mikael Mikalsen og Emil Buskoven, men spilte likevel jevnt med svenskene i en kamp som hadde et høyt tempo i tre perioder.

Stjernen skulle også ta ledelsen i kampen, og det med 2 spillere mindre på isen. Mens Sander Rønnild og Jarl Tillman satt utvist, kriget J.J. Piccinich inn 0-1 etter en fin kontringsmulighet. Litt senere i den første perioden fikk Karlskoga en ny mulighet i overtall, og utlignet til 1-1. Et resultat som også sto seg til pause.

Svenskene skrudde opp tempoet litt i midtperioden, men Stjernen var godt organiserte og var fullt på høyde med hjemmelaget. Etter cirka fem minutters spill tok Stjernen igjen ledelsen, med en spiller mindre på isen. I spill fire mot fem kom Stian Kaltrud Nystuen alene mot Karlskogas målvakt Lars Volden og sendte de røde i føringen igjen med 1-2.

Foto: Ola Gustafsson

Det sto altså 1-2 i Nobelhallen før den tredje perioden, og i åpningsminuttene skapte Karlskoga igjen balanse i regnskapet med 2-2. Men Stjernen var ikke ferdige for kvelden, noen minutter senere fikk Stian Nybraaten Hansen en stor mulighet til å øke til 2-3. Forsøket hans ble reddet, men Filip Gunnarsson fulgte opp, og sendte returen i mål. Noen minutter senere fikk en av kampens store lirare, Stian Nybraaten Hansen, en nettkjenning. Stjernens #91 plukket opp en løs puck i offensiv sone og vispet den knallhardt bak målvakt Volden med et presist håndleddsskudd, og økte Stjernens ledelse til 2-4. I sluttminuttene tok Karlskoga ut målvakten og maktet å redusere til 3-4 da det gjensto 21 sekunder på klokka. Rett etter scoringen fikk svenskene en ny stor mulighet, men Stjernens målvakt Jesper Eliasson vartet opp med en matchvinnende redning. De resterende sekundene ebbet ut, og Stjernen som etter hvert i kampen spilte på seg stor selvtillit tok med seg en sterk seier over et av de sterkeste lagene i Hockeyallsvenskan.

Stjernen supporterne Rikke Norenberg og Maja Øvly Johansen satt seg i bilen og kjørte fire timer for å se dagen treningskamp mot BIK Karlskoga. #supersupportere